kalbimm kızlar merhaba 😊😊 bgün ikili taramaya girdim doktorm çok çok iyi dedi 😊 renkli ultrasonla baktı birde cinsiyeti nedir dye sordum sen ne hissedyosun dedi bende rüyamda kz görmüştüm kız dedim 😊😊 oda bana iyi bidaki gelişine elini iyi yıka avcunu yalarsın erkek dedi😊 verdği renkli ultrason cd sinde gayet net erkek görünüyo😊 ama 16 tıda öğrenrsn dedi emin olamadım😊 ama çok heycanlym sizce erkek demesine inanmalımıym renkli 3 boyutlu ultrasonda 😊 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
AyEr kalbimm kac haftalıksın bende haftaya ıkılı teste gıdıcem anca o zaman gsoterırse ogrenıcem sanırım🤗
AyEr kalbimm ben senden 2 gun ondeyım hala ogrenemedık bence kesındır dıye dusunuyorum ıcıme kız doguyor bakalım 🤗
kalbimm AyEr 😂😂 ay bende kız çok istyodum ama doktor bana avcunu yala dedi 😊😊 2 li taramayı yapan doktorum
Buket48 Benimde haftaya pazartesi ikili testim olacak insallah bakalim gösterecek mi kendini :) detayli ultrasonda o gün mü yapiliyo acaba ?
kalbimm Buket48 ben özele gidiyorum ve para verirken ikisine bir verdm hem renkli ultrason hem tarama hem kan testi hemde doktor muayensi. sana renkli ultrason yapcaklarnı söylediler mi. taramayı yapan doktora cinsiyetni sor ve girmedn önce çikolata ye