Nergiz7 29+4’ten selamlar. Bu aralar kasıklarımdaki kemiklerim yanlardaki kemikler yani çok acıyolar Sizde de var mı aynı durum ? Bi de ha bire bacaklarıma kramp giriyor 🤰🏻🥲
s_koc Nergiz7 28 haftamdayım aynısı oluyor özellikle yatakta dönerken kemiklerim sızlıyor pelvik tabandaki, kramp illa ki her sabah oluyor. Bir de ara ara hafif kasılma yaşıyorum
Elifinannesi5454 Nergiz7 29+5 ten selam bnmde belımın sol tarafına cok vuruo agrı yurumk işknce artk😂
RES Nergiz7 ben de 29+1. Vajina kemiklerim ağrıyor benim de açıkçası. Bazen o zorluyor. Onun dışında da reflü biraz etkiliyor. Ama yine de hareket halinde olmaya çalışıyoruum
Yaso2110 Nergiz7 bugün 29 oldum bi anda bileklerim ayaklarım öyle şişti ki yürürken sızlıyor resmen çalışıyorum bir yandan en başından beri progestan fitil kullanıyorum ağır grip geçirdim idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi kum döküyorum hamileliğin bu kadar sıkıntılı geçecğini hiç düşünmemiştim çok yoruldum hamileleliğimden de birşey anlamadım😕
izobellaaa-_- Ben aşırı enerjiğim maşallah 18 aylık oğlum var artı Şuan oje sürüyorum işleri bitirdim 😃
karagozzeynep21com 29+3bende çok aşırı kasılma oluyor içerde çocuk da düğün dernek yapıyor ona rağmen🫠😔
Cesurx Aşağıya çok baskı yapıyor yürürken.Yatakta dönmek ve dogrulmak çok zorlaştı.Karnima karpuz baglamisim gibi bir agirlik hissi
Sevo-123 29+4 geceleri uyuyamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki sırt ağrısı ödem yaşamayan ben ne yapacağımı bilemiyorum artık
Imcea 29+1 bayramdan bu yana ağrılarım oluyor nst bağlanıyorum sancı çıkmıyor… Bebek karnimda taş gibi oluyor… Erken doğum riskim var doktor 34 haftaya kadar durması lazim dedi Magnezyum kullanmaya başladım bakalım inşallah faydası olur
AYYdemir Nergiz7 28+5 deyim göbek deligim cok agriyor distan dokununcada agri oluyor neden olur bileniniz varmi ya tedirgin oluyorum oglumun masaAllahi var baya hareketli
1baharrr Suan 29 haftaysaniz eger hangi ayin kacina geliyor dogum bende 29 haftalugim hesapliyorum ama ne kadar dogru bilmuyirum