Melike_00 18+6 günlük hamileyim bugün Porçöz ve Domestos ile lavabo tuvalet yıkadım. Maske taktım ama yinede soludum kokusu geldi fazla durmadım nefesimi tuttum sonra süt içtim balkona çıktım. Bebeğe zarari olmuş mudur?🥺
yalandunyaa Melike_00 Nasıl anlarsın bilmiyorum ama Çamaşır suyu ile cif bile karıştırılmaz iken porcoz ve Çamaşır suyu nedir. Geçmiş olsun
petekceee Melike_00 allahın izniyle birşey olmamıştır hava almışsınız vs ama bence vegan şeyler kullanmak daha iyi Viking serisine bakın derim temizlik malzemeleri için
Johho Hem doğaya hem de insan sağlığına zararlı üstelik domestosun kimlerin ürünü olduğu da ortada en iyisi kullanmayın naçizane tavsiyem zeero marka ve ernest karbonat öneririm 🌸🌸
yalandunyaa Melike_00 Duşa kabin ve musluk başları için 2 kapak yumuşatıcı 1 çay bardağı su 3 kapak bulaşık parlatıcı ve limon tuzu karıştırın. Çok güzel çıkarıyor 😊
Melike_00 petekceee inşallah yemekten sonra hastaneye gidip bir baktiricam yani zehirlenmedim bir şey yok öyle burnuma dolan bir koku da değildi ama yine de benim içim rahat etmiyor