Gizem9688 Demin karam yedim iceriden pıt pıtlıyor su an. Daha yeni hissediyorum 20+2 yiz. Ama sanırım karam seviyor 😂
MorKelebek54 YeniGelinMeselesi yorumlari okuyunca şunu fark ettim de benim herseyi seviyo ac ken de tokken de hareketli 😂 ne yersem yiyeyim hel hareket ediyo yani ozellikle bisi olmasina gerek yok yencek bisi olsun yeterli hersdle bebe icin 😂
YeniGelinMeselesi MorKelebek54 hahaha yeterki yemek olsun diyenlerden bebiş maşallah ayrımcı değilmiş😂😂😂
Ugurhilal YeniGelinMeselesi eşim hamileliğimde 20 kilo aldı ben 15 7. Aydayız daha doğurunca bende zayıflayacağım diyor ne bulsa getirir ye diye benden çok kilo aldı diye gülüyoruz ona sevinir yani oynamaz da 😂😂
YeniGelinMeselesi Ugurhilal hahha eşlerimiz aynı ben 12 kg aldım eşim 10 falan aldı göbeklendi baya sen daha önce doğurcab galiba diye dalga geçiyorum gülüyoruz bu adamlar bizden çok yiyor birde aşeriyorlar😂😂
MorKelebek54 YeniGelinMeselesi ana karninda boyle bakalim dogumca nasil olcak 😂 boga burcu olcak zaten boga burcu da yemege cok duskun oluyomjs benim yegenimde oyle ne olursa yer valla kirkizi et disinda 😂
bebisliozlem MorKelebek54 benimki de boğa burcu olacak 😁 benimki de aynı ben 🤣 benimde yükselenim boğa Ay zaten korkuyorum ya koç olursa diye 😂 eltimin burcu koçta hdjsdhshj sık dişini yavrum ayın 21′inden önce gelme dicem artık ben bebetoya bu ay 😁
BekarAnne19 YeniGelinMeselesi makarna seviyordu desem inanır mısınız makarna yediğim zaman dönüyordu sanki karnımın içinde şimdi doğdu 33 günlük 💜
YeniGelinMeselesi BekarAnne19 Allah Allahh bu da nadir bebişlerden bak ağzının tadını biliyo çocuk😂😄😁
bebisliozlem BekarAnne19 valla benimki aynı anası karı gibi 🤣 ben ne yemeyi seviyorsam o da onları seviyor 😁