Eko93 Ebevegebe ocagimiza incir ağacı dikecekler bu gidişle ahahhaa doğunca da ac bebek olcak galiba 😅😅🙏
YeniGelinMeselesi Damlaozzz kahve de benim karnım acıkıyor ya içemiyorum bebiş pek tanışmadı daha kahveyle😂
YeniGelinMeselesi BirAskMasali1323 tamda öyle gerçekten 😂😂 haha şarkının uyumu 10/10😂💃🏼 İlk pıtpıt şeklinde 16.haftada hissettim 18den beri tekme olarak hissediyorum ama çok düzensizdi 24.haftada dışarıdan görülmeye başladı ve düzene girdi her gün şimdide gün geçtikçe daha güçlü vuruyor dışarıdan net görülüyor 🤭😌
BirAskMasali1323 YeniGelinMeselesi Her çilek reçeli yediğinde göbüşünü kameraya çek bebişin tekme anlarını 😂şşt sessizlik bugün en mutlu günüm sesini koy arkaya üstünede bugün parti var içerde yaz😂😂ayy çok komik ya bende yaşayınca deniycem..Yaa yaramaz hareketli bi bebiş geliyo desene sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Damlaozzz YeniGelinMeselesi Bende ilk 3 ay içmedim sonra dayanamadım ya çikolata kahve ikilisini seviyoruz artık😀😀
YeniGelinMeselesi Damlaozzz doğrudur ya güzel oluyor ama kahve içince aniden acıkıyorum şekerimi düşürüyor galiba çözemedim de 😂😂
Damlaozzz YeniGelinMeselesi Dokunuyorsa içme canım boşver doğumdan sonra bol bol kahve keyfi yaparsın ☺️
YeniGelinMeselesi BirAskMasali1323 öyle olmuyor ki kameraya almaya başlayınca duruyor tam kapatıyorum tekrar hareketleniyo nasıl anlıyorsa anlıyor 😂😂 valla yaramaz mı bilmem ama biraz hareketli olucak sanki gündüzleri kıpır kıpır aman gece uyusun da gündüz sıkıntı yok😂😂
mom-2024 YeniGelinMeselesi yerimmm 🥰 bizimkide mangal seviyor şimdiden kocamın kopyası olacağını gösterdi 😂♥️
YeniGelinMeselesi mom-2024 mangal 😂😂😂Elinde tesbihle doblocu bi bebek geldi göz önüne mangalı yelleyen😂😂😂😂 maşallah bebişe 🫠
BirAskMasali1323 YeniGelinMeselesi Hissediyo bücür anne çekme beni 😂😂kesinliklr öyle sağlıkla gelsin inşallah
Tugbacim34 Ya kızlar 19 haftalık hamileyim ili haftadır falan çilek reçeli yiyordum kahvaltıda birkaç kez . Çocukta leke olur falan diyorlar doğru mu ki
Ege-neslihan Tugbacim34 onu bilmiyorumda ben kac haftadir normal cilek yikayip yedim kac kere dikkat etmedeimde valla
mom-2024 Tugbacim34 hamileliğimin başından beri kilolarca çilek yedim banada aynısını söylediler. Hurafe canım takılma hiç ye
Ege-neslihan YeniGelinMeselesi ne yersem hareket ediyor ya valla 1. Bebegin cok sakindi bu hic durmuyor diyebilirim acken vuruyor tokken vuruyor😄
Aysegul166 YeniGelinMeselesi karpuz aşeriyordum aylardır geçen gün aldım yedim çoştu içerde zavallım çikolata yiyincede çok hareketleniyor anası kılıklı çikolata delisi olucak heralde 😂