[silindi] 32 haftalığım.ne zaman hastaneden rapor almam gerekiyor sizce.bir de ne kadarlık bir rapor oluyor bu biliyor musunuz,alıp muhasebeye mi vermem gerekiyor nasıl ilerliyor bu süreç yardımcı olabilirseniz sevinirim
Eko93 [silindi] 32 de ayrilicaksaniz eğer şuanda doktorunuzdan çalışamaz raporu almanız lazım. Eğer çalışabilecek durumdaysaniz 37ye kadar çalışın. Boylece Doğumdan sonraki 8 haftanıza 5 hafta daha eklenir
Eyluull [silindi] 32+0 da alman lazım raporunu 1 gün bile gecikse ödeme kısmında eksik alırsın muhasebene ya taratıp gönder işlesinler yada direk gidip verebilirsin mali müşavirin yada muhasebeciniz işliycek doguma kadar gecerli dogumda bir daha rapor alıcaksınız oda toplamda 16 haftaya iki raporunuz 16 haftaya denk geliyor daha detaylı bilgi için 170 arayabilrsin çok güzel açıklıyorlar birde dogum parasını ptt ye gidip almaktanda e devletten bankanı tanımla bence hem daha rahat edersin bebebekle gitmektense ben öyle yaptım
Bures48 Raporu muhaebeye vermeniz gerekiyor onlar işleyecekler doğumdan sonra doğum belgesiyle pttden alınıyor diye biliyorum
Ysrmls Caglaguney asgari ücretliye ne kadar yatar toplam intermette 49 bin diyor çevremdekiler 25 anca aldık diyor
Edckr Yanlış bilmiyorsam 49000 civarıymış. Süt parasıda 850 civarı. Toplam 16 hafta izniniz var. İstediğiniz kadarını doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz. Ve tekrar yanlış hatırlamıyorsam 32. haftadan sonra çalışmaya devam edecekseniz yine çalışabilir raporu almanız gerekiyor.
Eyluull Yavru-kus o yüzden 8 hafta degil raporun raporunda dogum olana kadar mı ne bi ibare oluyor farzet 38 de dogum yaptın 6 haftasını kullandın daha iki haftan var o dogum sonrasına ekleniyor 8+8 normalde ama illa 40 da dogum olmuyor o yüzden doguma kadar geciyor raporun kalan rapor gününde net gün sayısı oluyor galiba sonrasına kalıyor yani 112 gün falan toplam günün oluyor yani her türlü o günü kullanıcaksın erken gec farketmez
Caglaguney Ysrmls bende temmuzun başında doğum yapacağım bizim de hesaplamalarımıza göte 49-50 civarı yatıyor daha azı değil
Bett35 Arkadaşlar bişey sorucam bu rapor parası dediğimiz 4 aylık asgari ücretimizin toplu olarak yatması mı yoksa her ay asgari ücret yatmaya devam ederken ekstra alınan bir paramı bir türlü anlayamadım