Mugemurside1 Erkekdilara1 evet. Önceden farketmemiştim. İkinci gebeliğim kilo aldıkça ve bebek baskı yaptıkça afedersin herşey gözüküyor.
Paronayanne Mugemurside1 aynı sorunla gittim genital siğil olduğunu öğrendim. Normal doğum yapamazsın dedi . İhmal etmeyin
Mugemurside1 Paronayanne siğil değil. İnternetten çok baktım siğil resimlerine. 2 buçuk yıl önce smear filan da yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu.
Erkekdilara1 Mugemurside1 bence bir bakın belkide genital vulvar varistir bebeğin duruşu ile baskı sonucu şişip gün içinde iniyordur
Erkekdilara1 Yok bende doktora gösterdim siğil demedi açıkçası kızlık zarı kalıntısı gebelikte hormonlarla artar dedi kendim de hemşireyim vajina iç dokusu zaten pütürlü oluyor ama siğil daha çok et beninin karnabahar şeklinde olanı gibi
Mugemurside1 Erkekdilara1 belkide olabilir. Kötü birşey olma durumu var mı acaba. İnternetten okuduğum kadarıyla en kötüsü siğil kansere çevirme riski olduğu için
Nurseda3434 Mugemurside1 bu sizin bahsettiğiniz siğil olabilir bende de var rahim ağzına yakın bu yüzden smear testi alıyorlar siğiller bulaşıcı ve çoğalıyor ama onlemi alınabilir bir durum ama korkmayın ve kontrollerinizi aksatmayin
Erkekdilara1 Mugemurside1 ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası siz dediğim gibi takip edin mesela hep ordamı benimmi bazen şişiyor bazen yok oluyor bence bebeğin duruşuyla alakalı
Mugemurside1 Erkekdilara1 belki de şuan aşağıya çok baskı yapıyor. Sanırım kafası aşağıda, karnım aşağı düştü. Hep aşağıda hissediyorum.
Mugemurside1 Erkekdilara1 kesinlikle sorarım. Biraz pimpirikliyim böyle şeylerde hemen hastaneye koşarım ama özel olunca biraz da muayene ücreti yüksek. muayene günüm gelince göstermek istedim.
Erkekdilara1 Ama kızlık zarının gebelikte kalıntı şeklinde şiştiğini birçok yerde okudum ilerde normal doğum olmazsa minicik bir işlemle o rahatsız olduğımuz et parçası alınıyormuş