Seydanuurr4 Kızlar bugün hastaneye gittim 5+4 Yolk saç ve kese göründü ama yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kist oluşmuş başına gelen var mı korkutucu durum mu
_ozlmm Seydanuurr4 benim de sağ tarafımda 27 mm kist gözüktü 6.haftada doktorum takipte kalacağız dedi 11.haftada kontrole gittiğim de büyüme olmamıştı doktorum da iyi huylu olduğunu ve 12-14 haftalar arasında kendiliğinden küçülüp gidecek diye tahmin ediyorum dedi cumartesi tekrar gideceğim bende merak ediyorum küçüldü mü ne oldu diye 🥲
_ozlmm Seydanuurr4 Aklımıza kötü bir şey getirmeyelim iyi huyludur kendiliğinden yok olup gider inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız 🌸
Seydanuurr4 _ozlmm insallah canım benim senin ağrın oluyormuydu kaşığında benim sağ yanım çok ağlıyordu bebek yerleşiyordur herhalde dedim meğer kistmiş
_ozlmm Seydanuurr4 ben genelde üşüttüğüm zaman ara ara kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında hiç ağrım olmadı
_ozlmm Seydanuurr4 Evet 27 mm dedi uzunluk falan bir şey demedi yuvarlağı işaretlemişti bebek kese boyutu ölçer gibi oda 27 mm denk gelmişti
Aras-125 Benimde daha keseyi göremeden kisti görmüştük 5 cm büyüklüğündeydi 8 cm ye kadar büyüdü 12. Haftadan sonra kendi kendine küçüldü eridi gitti korkmayın hiçbir önemi yok basit kist bunlar hatta doktorum bebeği bile besler bu kist demişti