Kubracvlk Duru ismindeki tanıdığınız çocukların özelliği nasıldır duru sare düşünüyorum farklı bir öneriniz olurmu? Duruya uyumlu sakin yumuşak anlamı olan❤️☺️
ozgezynp Kubracvlk kardeşimin adı duru yaş farkımız çok olduğu için bebekliğini net bir şekilde hatırlıyorum. 3 yıl boyunca uyumadı ne gece ne gündüz hep ağladı. Hala huysuz bir kişiliği var. Kardeşimi çok seviyorum ama yüzüne de söylüyorum kan bağım olmasan çekilmezsin diye. Ama burcuyla da ilgili olabilir tabi kendisi aslan yükseleni de aslan😅
Bebegiimle54 Kubracvlk kızımın adı Duru 3 yaşında gayet sakin bir bebekliği vardı uyku gaz sorunu vs hiç yaşamadım sadece biraz fazla hareketli😌😌
BirAskMasali1323 ozgezynp Benim kardeşimde aslan burcu tıpa tıp aynı 3 yaşına kadar bütün mahalleyi üstümüze getirirdi gece gündüz ağlardı şimdide herşey söylediğim an olsun inatçı hemen herşeye küser öyle yani belkide burçla alakalıdır🥰
Kubracvlk @ozgezynp eyvah eyvah bende sakin olur diye dedim koyarım. İlk kızım hafsa adı çok yordu bizi. Dedim bunda anlamı sakin güzel olan bir isim koycam😂
BirAskMasali1323 ozgezynp bencede😂Benimde annemler adımı Edanur koymuş başta bende çok ağlıyomuşum birileri demiş isminden dolayıdır ismini değiştirin değiştirmişler Sinem koymuşlar annem dedi hiçbir fark olmadı yine aynı devamke😂Yani isimle alakası yok bence
BirAskMasali1323 ozgezynp ikizler çok neşeli şen şakrak olur ama şöyle bişey var iki dakkası iki dakkasını tutmaz ruh hali değişken fikirleri değişken öyle olur sanırım var bizdede ikizler ondan biliyorum🥰benimde ekimin sonu kasımın başı ya terazi olacak ya akrep umarım terazi olur 😂sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda gerisi mühim değil
Kubracvlk Bizimde terazi bebeği olcak. ☺️ hafsa ismini önermiyorum gerçekten kelime anlamını taşıyor bence sırtlan yavrusu atlayan sıçrayan zıplayan. İslami yönden heves ederek koymuştum aslında😂😂 bundada duru sare, duru meva baskada gelmiyor aklıma
BirAskMasali1323 Kubracvlk nasip olursa benim bebişte ekimin sonu kasımın başı gibi görünüyo yani ya terazi ya akrep olacak nasil terazş burcu akrepten iyidir de😂
Beyza-00 Kubracvlk ablamın ikizleri var biri Duru biri Masal. Duru olan aşırı sakin kendi kendine oynar pek sorun çıkarmaz. Nahif bir çocuk tam çıtı pıtı. Ama biraz soğuk bir çocuk pek kendini sevdirmez. Masal da tam tersi