Gulendam34 Kızlar fiyatları çok uygun fakat firma Kayseri’de kapıda ödeme var daha önce alıp kullanan var mı ?
Sedaince Gulendam34 armağan bebe var instagramda bende ordan aldım çok uyguna çok da memnun kaldım bak istersen
Sonkayalar Gulendam34 canım tekzen net sıtesınde besıklerı vs var bız aldık kargoda gelınce esım kurcak bakalım nasıl cıkıcak uyku setı ıkı cekmecelı 60*120 sallanır besıgı 480e aldık ama tabı ıkı tane 😁🐣🐣
Gulendam34 Sonkayalar güle güle kullan evet Tekzendede var :) gelip kurunca yorumlarını yazar mısın bana kullanan olursa daha iyi olur :)
Sonkayalar Gulendam34 canım esım almıs kargodan kurdu sadece besıgınbırınde on kafeslı yerınde ıkı parca eksık cıktı onuda yarın bıldırcez onun dısında guzel bız begendık fıyatına gore gayet ıyı
Gulendam34 Cemreemine https://www.garajhome.com/ Kayseri’deysen gidip baksana canım bize de fikir olsun :)
Yagmur0256 Gulendam34 Amin inşallah canım evet montaj için adam çağırdık 3 saatte yaptı bayağı zorladı ☺
omertosvedos hry merhaba ben de oradan elfin modelini alacağım oda olarak. Ama suntalammis malzemeleri adi olur diye çevremden korkutanlar oldu siz alıp kurmuşsunuz nasıl sizce kullanılır mi yıllarca