Deletedmom_98 Kızlar tsh t4 ve t3 normal ama anti tpo yuksek gebelilten öncede böyleydi doktorum tiroıd hormonları yukselmedikçe sorun değil diyo ama forumda bir kaç kişi anti tpo da öenmli demiş bu konuda bilgisi olan varmı
yasemincicekkk Deletedmom_98 anti tpo sinsice yükselip tsh ı bozar . Tsh ı bozmadan da doktorlar tedavi etmez, zaten bir ilacı da yok. Tek çaresi glütensiz beslenmek . Kaç çıkmış canım anti tpo ?
Ysmnpmk Deletedmom_98 benim anti tpo 1300 çıktı tiroidimde 1.53 ama zaten ilaçta kullanıyorum doktor düzenli baktır dedi. En son 9 subattaki bu değerim şimdide 19 nisana randevu aldım tekrar baktiricam tiroid gebelikte artabiliyomus diye
Deletedmom_98 yasemincicekkk 120ydi gebelikten önce gebelikte baktırmadım sadece 9. Haftada ve 24. Haftada tıroıd hormonları bakıldı o kdr yeterlimi onuda bilmiyorum
yasemincicekkk Deletedmom_98 çok yüksek değilmiş canım, canını şimdilik sıkacağın bir şey yok, her yıl baktırırsın artıyor mu diye
Deletedmom_98 yasemincicekkk doktorum bugun tsh istedi anti tpo önemli değil gebelikte dedi tah bpzuksa o zaman ilaç gerekir dedi