esss_92 Çok kararsız kaldım sizce pembe mi gold mu olsun kızlar ?? ben aslında gold beğenmiştim ama çevrem de kız doğuruyorsun biraz pembiş olsun diyorlar 2 oğlum var şimdi kızımız olacak Allah’ın izniyle 🌸💞
MorKelebek54 esss_92 ben nedense ikisine de bayildim secim yaomasam olmaz mi 😂😂 cok guzel ikisi de ama mecbur gold. Daha on planda duruyo yazisi en azindan 😍😍
boncuuuu_ esss_92 gold çok iyi duruyor illa pembe mavi olmasına gerek yok bence benimki erkek hep ara renkler aldım kıyafetleri çok pembe pembe olmasına gerek bence
esss_92 Ben gold verdim siparişe ama İşte arkadaşlarım kız bebektir pembe olsun falan deyince kafam çok karıştı..🤦🏻♀️
Alparslanmom__ esss_92 her kız bebeği olan pembe yaptrmak zorunda değil bence hep pembemi olacak değişiklik iyidir diye düşünüyorum
EceSB esss_92 gold çok daha hoş duruyor. Başka her şeyi zaten pembe olur. Bence gerek yok. Erkek bebeğe de pek olmaz sonuçta bu.
Acelyapova esss_92 banada diyolar erkek bebek mavi al lohusaligini falan ama beyaz dusunuyorum hic kafana takma kiziniz mavide giyer pembede goldda senin zevkin nasilsa oyle ol 💕
Ozgenin-ikiz-melekleri esss_92 Gold kızlar için bence çok uygun, pembedense gold çok daha dikkat çekici duruyor. Benimde kızlarım olucak ben gold tercih ederdim. Tercih sizin tabi 🫶
esss_92 Kızlar bu arada bu 10lu takım set battaniyesi tulumu da var komple 1450 TL fiyatı iyi mi sizce çok araştırdım sanki en güzeli en uygunu buydu gbi
Mira1604 esss_92 ben kargo ıçınde 650 tl ye almıştım ama sadece ısım ışlemelı değil benımkı resım baskılı ısımlı olaraktı
esss_92 Ozgenin-ikiz-melekleri maşallah ikiz kız bebek bekliyorsunuz galiba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin