bebisliozlem Kızlar geceden beri belime, karnıma, sırtıma ağrılar giriyor sıklaştı da 🥲 son 13 günüm falan kaldı, sata göre aslında 8 günüm var 🥲 doktoruma haber vermeme gerek var mı?
Munevver_kaplan_33 bebisliozlem geceden beri ağrın varsa doğum belirtisi belde karında her bölgede hissediyorsun neredeyse bende de öyleydi sabah 7 den sonra dakika tuttum 5 dakika içinde 3 dört kere ağrı girdi anladık ztn doğum olduğunu sende bir dakika tut bak cnm
Munevver_kaplan_33 bebisliozlem birde karnında ayrı bir şekilde sertleşme bir farklılık hissediyorsunuz buda doğum başlangıcı demektir ilk dogumdu bilemedim yorgunluktan böyle ağrım var sanıyordum ama sabah siddetlenip dakika sayısı da hemen hemen 3 dakikaya düşünce anladik
Churcill bebisliozlem sıklaştıysa gitseniz iyi olabilir açıklık muayenesi yaparlar nst bakarlar belki
Denizdgr bebisliozlem kız bende öyle sabahdan beri sancılarım var kasiklarimdan belime doğru sancı giriyo ama düzenli değil ve şidetlide değil bekliyorum nişanımda gelior ama az az eşimin gelmesini bekliyorum işten kontrol etmek için 39+6 yım
bebisliozlem Denizdgr 🥲 Allah kurtarsın ikimizi de canım Benim yarın randevum vardı zaten sabah 11′de bakalım doktor ne diyecek Şimdi iyiyim ağrılarım sık değil Birkaç dakika önce sadece sırtıma bir ağrı girdi şimdilik rahatım bakalım
Denizdgr bebisliozlem amin cnm inshAllah 🥰 haber edersin 🥰 , benim her 10 15. Dk da bi gelio düzenli değil yani bilemedim vallahi , neyse siklasmadiysa şuanlık iyiysen yarini beklersin , bnm yok rdvum sadece sancin olursa gel demişti Bn bı baktiriyim da gelin valla