TubaY- Kızlar şuan maddiyattan dolayı detaylı ultrason yaptıramıyorum devlette de randevu alınmıyor. Yaptırdık diyelim bir sıkıntı çıktı anne karnında müdahele ediliyor mu? Yoksa sadece öğrenmek için mi yapılıyor
1palyaco TubaY- anne karnında müdahale edilen var mıdır bilemiyorum belki ilaç vs olabilir . Ama doğumdan sonra hemen müdahale edilmesi gereken durum oluyor bazen . Ama olumsuz düşünmeyin birşey yoktur etrafımda da yaptırmayan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan çok var .
2prensesannesiiii TubaY- ben sabah erken gittim sıra aldım şehir hastanesinden bandrol kesiyorlar randevu bulamamıştım 18 haftamda sabahtan gidip hem muayene oldum hem gün aldım 21 haftama gün vermişlerdi kızımda
Rumeysacelikk46 Eğer anne karnında müdahale edilecek bir durumsa ediliyor , ya da doğum anında hemen müdahale de bulunuyor devlette doktor yeşil alan açması lazım ki sizde randevu bulasınız direkt bulunmuyor çünkü
TubaY- Rumeysacelikk46 özelde açılmıyor mu bu belki hep özele gittiğim den devletten alamıyorum şuan. Devlete gidenler memnun değil ama bilmiyorum
Rumeysacelikk46 TubaY- canım özele direkt randevu alıp gidiyorsun , ama devlette detaylı ultrasona gireceksen devlette ki kadın doğum uzmanı perinotolojiye yeşil alan açması gerekiyor devlette direkt alınmıyor diyebiliyorum
TubaY- Rumeysacelikk46 özeldeki doktorum açabilse iyi olurmuşta bakalım artık yoksa da kalır Allaha emanet ederim . Teşekkür ederim cnm
TubaY- HAPYYyavuzselim kadın doğuma gidip ordan sistemden gönderilmem lazımmış o yüzden çıkmıyormuş bende canım 😊 teşekkür ederim 🙏
HAPYYyavuzselim TubaY- aaa evet tamam onu yaptırınca genelde bu doktorda oluyo direk doktorun adıyla ara