• Gebelik
  • Son 99 💕Sizin Şafaklar Kaç? 😍

Pamuk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

SibaLuna son 95 inşallah en son bıraktığımda 9 kiloydu ama bende zorlanıyorum yürürken 😁

Babymom07
Sezeryanda 38. Haftadan itibaren alıyor ama bende seker var o yüzden beni 37 de alacak yani ben 21 gün geriye çekiyorum 🫠

SibaLuna 112 😅 kaç kilo aldım bilmiyorum 1 ay oldu tartılmadım .

SibaLuna 118 gün kaldı sabırsız bir anneyim hahah 😂2.bebeğim olacak 64 kiloydum en son 63 kiloyla hamile kaldım tabi inişler çıkışlarla beraber 😂😍

Pinaryyy bende anlamadım aslında diyet falan yapmıyorum sadece midem çok yandığı için akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum gece rahat olmak için ❤️ haftaya yine kilo ölçümüne gideceğim şuan 1 kilo 😅

SibaLuna son 101 bizimdeeee😍😍doğum ne zaman gözüküyor sizinnn sağlıkla gelsinler

iremd-1798 valla tebrikler ne güzel 😀benimde yanmalarım oluyor aslında ama buna rağmen yemek istediğim için yedim yemeye engel olamadım ben 😂

iremd-1798 ama bende maalesef gebelik şekeri çıktı diyetisyene yönlendirdi doktor bugün hayatımda ilk kez diyetisyene gittim. Bir hafta dediği programa uymaya çalışıcam bakalım kan şekerim düzene girene kadar sıkı bir diyet yapmam gerekiyormuş maalesef 😖

132 gün kaldı 😂 +3 kilo ama bir alıyorum bir veriyorum ilk 2 ay da 7 kilo verdim şuan kilom hamilelik öncesinden az