Ozeeer Kızlar 9 haftalık hamileyim iki gün önce eşimle ilişki oldu ondan beri yanma kasınmadan duramıyorum travazol krem kullanıyorum pek faydası olmuyor. Ne yapmam lazım fikri olan varmı hayatımı etkilemeye başladı ya 😕
Silan_Abdullah Ozeeer ben çok yaşadım sürekli doktora gidiyordum ama şimdi çok şükür iyiyim üroloji eğer enfeksiyon idrar yolunda varsa ben çok çektim dünya kadar ilaç kullandım
xbebegimx Ozeeer ilk haftalar bol su oneriyor doktor, ileriki haftalar da tekrarlayinca antibiyotik vermisti
asell13 Ozeeer enfeksiyon hiç bitmiyor malesef canım sürekli tekrarlıyor ama bu dönemde ilişkide pek önerilmiyor enfeksiyonu daha çok tetikliyor
Silan_Abdullah Ozeeer valla sürekli iğne ilaç serum falan yaptılar 1 ay ilişkiye girmedim sonra düzeldi
asell13 Ozeeer bol su iç canım doktoruna danış kuru dut içebilirmiyim diye onay verirse oda söküyor enfeksiyonu. Ben yaptım geçti ama bu sefer demirim çok yükseldi burnum kanamaya başladı haberin olsun doktorundan habersiz içme yani
BeyzaGnes12 Ozeeer günde bir kac kere iç çamaşırı değiştirin, 90.derecede yıkayın ve utuleyerek kullanın doktor izni varsa ütüleyip hafif ilikken de giyebilirsiniz enfeksiyonu akıtır
BeyzaGnes12 Ozeeer hamilelikte hersey hassas olduğu için bilemiyorum ılık ılık koymak acaba düşük tetikler mi Falan bilemiyorum herkesin bünyesi farklı q