Nursemom Mnlya geçen bi postta okumuştum ekstra durulama yapmak gerekiyormuş deterjanın yapısından dolayı. Bende aldım geçen gün ama daha hiç kullanmadım. Belki makineden makineye de farkediyordur 😟
Emell Ysn Peki nasıl kullanıyorsun? Burada biri bana sıcak suya at öyle köy makinaya demişti bugün öyle yaptım dibi topak olmuş. Kıyafete yapışmış. Tekrar durulama yaptim
Yelizbck Kokusu sabun gibi.. yeni yıkadım çok büyük lekeleri çıkarır mı bilmem. Ama yumuşacık yapıyor
Ysn Emell hc oylr yapmdim deterjan gozunekoydum baslarda yikama bitince bi daha duruluyodum ama simdi ekstra durulama ypmiyorum
Selim_Alparslan Mnlya ben kullandım canım kıyafetleri yıkayıp hastane çantamı hazırladım gayet güzel 👍 lavanta kokusu Harika
Selim_Alparslan Emell canım çift durulama ile yıkadım ben kalıntı falan kalmadı ayrıca yumuşacık ve güzel yıkadı 😍
MasaaL Mnlya Ben kullanıyorum camasırlarımda toz felan kalmadı. Kalıcı kokusu olsun istiyosan yumuşstıcı da kullan. Ben yumuşatıcı kullanmadım. Esyalar tertemiz oldu kokusuz sadece.