Bhr075 Kumsal7534 benimde bugün vardı randevum nstyede bağlandım doktor sancın var felan diye birsey demedi, bisey yiyemiyorum uyuyamıyorum çok kötüyüm vallahi geçmek bilmedi su bulantı😤
Kumsal7534 Bhr075 anldım canım valla benim bugün kasılmalarım oldu akıntı da artış karnında kasılma varmı ?
Bhr075 Kumsal7534 yok kasılma felan da hissetmiyorum, arada çok hafif adet sancısı gibi birsey hissediyorum sadece
Bhr075 Kumsal7534 özele gidiyorum, sancıların başlayınca doktor gene haftadan haftayami çağırıyor randevuya
Kumsal7534 Bhr075 yok ben kendim gidiyorum bir haftada bazen iki haftada bugün gittimde nst istedi Altan baktı rahım kapalı dedi ama sancılar başlamış
Bhr075 Kumsal7534 ben 35 inci haftadan sonra her haftaya gitmeye başladım Altan haftaya bakacak 38’haftada demek senin sancın var açılman varmi diye baktı
Kumsal7534 Makbuss karnımın altında kasılma başladı sımdı birde sürekli aynı yere vuruyor gibi ne olabilir ?
Yarenelibol Kumsal7534 37+4 çok çok fazla klakıp yüğrüyemiyom nasl doğurcam yürğmeden😕😫😭 yatınca kalkınca dönünde ölmek üzreym
Makbuss Kumsal7534 dogum sancilarn baslams olablir cnm artarsa ve duzenli sekilde olursa hemen doktoruna git