Churcill Seda_nur4760 başta silikon uç kullandım çenesi güçlenince uçsuz emmeye başladı hala ucu yok doğru düzgün ama güzel tutuyo
4ysegulec Seda_nur4760 İnternete, “Göğüs ucu çıkartıcı” yazdığınızda çıkıyor. Mavi renkli manuel süt pompasına benziyor.
Seda_nur4760 Kediannesi1 bende bır Meme mı dırettım emmeye çalışıyor memenın üstünü tuttu altı kaldı o da çoook canım acıtıyor aşırı derecede Van yakıcı
Kediannesi1 Seda_nur4760 ağzı küçük olduğu için öyle emzirmeden önce göğüs ucunuzu mutlaka ıslatın kuru tutmasin ve ağzını actigi anda itebildiginiz kadar siz itin
Seda_nur4760 Aysnr11 bu silikon ucu nasıl kullanılıyorsunuz ben mı yanlış bişey yapıyorum bende de var ama yapamıyorum bır türlü
Meryemsarelif Benimde yoktu hastanede hemşire şıranganın ucunu kesip ters tarafını memenin ucuna tutup çekti yavaş yavaş yapılmalı ama emzirmeden önce yapıyodum çok iyi oldu dene bence pompa gibi
Seda_nur4760 Kediannesi1 midesi bulanıyor balım öyle ağzına sokunca olanı da kusuyor yemınle onu da yaptım
Kediannesi1 Seda_nur4760 küçük ya ağzı ondan oluyor malesef bir zaman göğüs yarasiyla geçecek ama büyüdükçe duzelir göğüs ucunuz çıkmasa da o tutmayı öğrenir
Seda_nur4760 Churcill benim de meme ucumun üst kısmını tutuyor sadece o da çok can yakıyor korkuma veremıyorum o tarafı
Aysnr11 Seda_nur4760 büyük numara mı aldınız acaba boy boy oluyor bi küçüğünü deneyin belki de büyüğüne gücü yetmiyordur