Alpsmommm Semra03 maalesef devlette randevu yok bende baktım şuan 23+2 olduk mecbur özele randevu aldım en uygunu 1500 🤦♀️
Serife3304 Semra03 devlette randevuyu almak için kadın doğumun yönlendirmesi mi gerekiyor biz mi alıyoruz randevuyu
Alpsmommm Semra03 perinatoloji için açıyorlar ama asla randevu yok varsa bile riskli gebelik yazmışlar hep detaylı ultrason ve ikili test yapılmamaktadır yazıyor
Serife3304 Semra03 anladım teşekkür ederim bende 17 haftalık oldum bu hafta gideyim de bulabilirsem alayım
ezgi-esk İkili testi yaptırırken doktorunuz kağıt vercek detaylı ultrasona randevu alacaksınız. Acil doktorunuza gidin o mutlaka ayarlar araya koyar eğer sıra vermezlerse cimer ve 184 ü arayın.
M-Urass_Mom Semra03 Ben taaa 10-11. Haftamda falan Sadi Konuk’taki doktor sayesinde bulabildim. Şansıma o gün kontrole gittiğimde detaylı ultrason randevuları açılmış. 22. haftama randevu verdiler düşün taaa o zaman 😂
aysesultan Semra03 Avrupa bölgesinde isen bende uygun fiyatlı zor buldum çok pahalılar 2000 tl ye bir yer ile anlaştım gideceğim. Fiyatı 1600 tl olan bir yer daha vardı. Bütçene uyuyor mu?
Derinmom Semra03 ben de özelde buldum 2500 demisti bayramdan önce ben 26 sında gidicem artış olabilir demisti. bilmem arttı mı 😏
Cemiledag Üniversite hastanesinde de yapılıyor bilginiz olsun sabah erkenden hastaneye gidip randevu alınıyor
RES Semra03 çamlıca görüntüleme merkeziydi sanırım. Bi oraaya bakın isterseniz fiyatlarına uygun diyorlardı