Bursaspor16 Kizlar ilk kızımın adı mihra ikincide kız olcak kızımın adına uygun bir isim koymak istiyorum cok özeniyorum sizce ne olabilir önerilerinizi bekliyorum
Demirkale35 Bence İKRA olabilir bir influencer iki kızına da bu isimleri vermişti diğer kızının adı MİHRA çok uyumlu ve çok tatlılar 😍
Bursaspor16 Demirkale35 İkrayı düşünebilirim hem anlamıda çok güzel hemde Kuran’da geçiyor yanlış hatırlamıyorsam ☺️
Bursaspor16 Berivankndmr güzel isim ama çok uzun sadece kısa isimler daha kolay söylendiği için daha çok hoşuma gidiyor ☺️
1prensesannesi__ Bursaspor16 Mihriban cok guzel bence cok ta isimlerin yakin olmasi iyi degil burine seslenirken digeri ile karisabiliyo 😅
Bursaspor16 1prensesannesi__ haklısın oda var ama mihribanda ailede var ailedeki isimlerden koymak istemiyorum bu seferde mihribanlar karisıyor farklı bişey olursa daha güzel olur 😃
Bursaspor16 myavocado Mihri çok çok yakın sahrada ailede var ama minayla İkra dusunulebilir bence mina aklıma gelmişti ilk kız olduğunu duydugumda ☺️