Gozdekeskinisik Kızlar beni korktuktan bi şey var ne yapacağımı bilmiyorum 1 haftadır lekelenme var progestoran kullanmaya başladığımda lekelenme başladı doktora gittim kalp atışı yok dedi alalım dedi ama aldırmadım şu an 6+4 ne yapmalıyım ?
KurabiyeninAnnesi123 Gozdekeskinisik cok erken daha lütfen tek doktorla kalmayın baska doktora da görünün ona göre karar verin
Yelizkahramn Gozdekeskinisik bence 1 hafta daha bekleyin henüz çok küçük olduğu için bebeği görmeyen yada kalp atışını duymayan çok olmuş inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz
Fatma-ylmz Gozdekeskinisik daha çok erken bence 1-2 hafta kesin beklemesinin ztn anneyi zehirleme durumu da yok bebeğin hani düşmüşsede kemik yapısı gelişmiyor kıkırdak olduğu için sana bir zararı dokunmaz ben 7. Haftada duydum ama etrafta 8-9 haftada duyanlar da var beklemelisin farklı bir doktora görün ama oda zaten göremeyecektir tek çare beklemek geçmiş olsun
Gozdekeskinisik KurabiyeninAnnesi123 Yelizkahramn bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek biraz korkuyorum alalım diyecek diye
Dayes Canım bebeği ne zaman görmüstünüz benimde 6 haftalık ta kese vardı bebek yoktu birde lekelenmem vardı 10 gün bekledik bebek de kalp atışı da oldu çok şükür 7 haftalıkken duydum yani kalp atışını erken olabilir istersen başka bir doktora daha görün
KurabiyeninAnnesi123 Gozdekeskinisik cok erken 8 9 da bile duyan var kalp atışını tek doktorla kalmamalısınız insAllah güzel sonuçlar alırsınız bize de güzel haberlerle gelin ani karar vermeyin 9.haftaya kdr bekleye bilirsiniz
KurabiyeninAnnesi123 Gozdekeskinisik kasık ağrim var sdce canm uzanmamaya iş yapmamaya özen gösteriyorm ilk kizimda lekelenme yaşamştm
Gozdekeskinisik Fatma-ylmz birazdan gitcem inşallah sizlere güzel haberler verebilirim çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok korkuyodum
numix Ben de 7. haftada duydum. Hatta doktorum 6. hafta çok duyulmaz demişti. Bence de bekleyin inşallah bebeğiniz sizinledir🌸
Fatma-ylmz Gozdekeskinisik peki küçülme var mıymış öyle birşey dediler mi o olunca alıyorlar genel de benim de başıma geldi hemen almayalim dediler kalp atışını duymama rağmen beklettiler