Misirkonservesi 38+0 da çatı muayenesi yapıldı nst de sancım çıkıyor ama doktor daha hiç açılma olmadığını söyledi bu normal mi? Doğum açılması ne zaman başlar?
BusraDsmirsoy Misirkonservesi rahim kendisini hazırlıyormuş o yüzden sancılar başlıyor ama doğum sancısı olsa zaten farklı olacağı için anlarsınız ☺️
Haticedgn33 myonlychance BusraDsmirsoy benimde nişanım geldi dün sabah açılmam bir santim ama sancı sık değil ne yapabilirim sancı gelsin diye
BusraDsmirsoy Misirkonservesi bebeğin geleceği tarihi sadece Allah bilir birdende açılma yaşayabilirsin ağrısız sancısız biz bilemeyiz ki bunu. Bebeğin ve bedenine bağlı mesela ben hissetmemiştim son raddede suyumu oattılar ben o zaman sancının ne olduğunu anladım 😂 yani canını sıkma sadece bebeğine odaklan sen ve güzel günlerinize ❤️
Misirkonservesi petekceee İlk doğum mu sizinde? Doktor normal olduğunu mu söylüyor Dediğin gibi kimisinin birden açılır hızlı ilerler
BusraDsmirsoy Haticedgn33 ördek yürüşü yapabilirsiniz yorulmadan aktif sancılar başladığında enerjiye ihtiyacınız olacak kendinizi çok yormayın. Secde pozisyonu elle yer silme ördek yürüşü bunlar hem bebeği kanala yönlendiriyor hemde doğumda işinize yarayacaktır