BirAskMasali1323 Esra_Omer_21 evet onu bende hissediyorum balık var sanki içimde bide ara ara kalp atışı hissediyorum
07sym07 Einan bende aynıyım ya anlamadım bende bağırsak hareketi mi bebek mi 😂 kiloluyum o yüzden galiba
2024annesi Semannrrr 21 Haftamda çok tatlı arka arkaya attı ama hissetmek kişiden kişiye değişir. bazısı biraz daha erken hissedebiliyor. Sırt üst uzanıp bir süre elinizi tutup beklemeniz gerekiyor
Gzdeaziz Bende merakla beklerken tam 21+2 de tekmesiyle hissettirdi oğlum maşallah şimdi 22+3 artık günde 10 kere rahat vuruyor geçiyor bile özellikle sırt üstü yattığımda ama artık otururken de vurdumu hissediyorum
Annelik_yolunda Semannrrr 16.haftadayız daha tekme hissetmedim ama 14. Haftadan sonra kıpırtılar hissetmeye başladım . Karında kelebekler kanat çırpıyor gibi oluyor😂🥰😊
Ozlembi Semannrrr 19 haftada hissettim böyle belli belirsiz cok hafif bir dokunuştu cok güzel bir duygu rabbim tez zamanda yaşatsın🥰
Zeyna_12 Semannrrr 20 haftalarda ya şu bi kaç gün içinde ve şuan minnoş olmasına rağmen nazar değmesin kıpır kıpır çok güzel
Greenleaf Semannrrr 20. Haftada en net hissettim, daha öncesinde de bi şeyler hissediyordum ama ilk gebeliğim olduğu için çok anlamlandıramamıştım
eylemm09 Semannrrr 24 e kadar normal sayılıyor canım ben 18 19 larda hissetmeye başladım 21 im oldum şimdi daha iyi anlıyorum özellikle geceleri sırt üstü uzaninca