ebru1221_ annevebebek 28 de bir olurum hep düzenliydi ergenlik dönemi bittiğinden beri. 2 oğlum ve 1 kaybı da sayarsak 2. kızımı bekliyoruz ☺️
Kaktuscekirdegi annevebebek evet benimde adetlerim günü gününe hiç şaşmaz oğlum olacak ALLAHIM nasip ederse🥹🩵🥳🤭😂
Seda9507 annevebebek erkek bebeğe hamileydim adetim baya duzensizdi şimdi kızım olacak inşallah hâlâ düzensiz. Bence pekte etkilemez ya
Emcoysss annevebebek benim adetim düzensizdi hatta iki ay görmemiştim bir keresinde korkuyordum Ama şimdi çok şükür erkek çocuğu bekliyorum Onunla ilgili değil bence
Yalnizanne annevebebek adetim çok düzenliydi mesela haziranın 10 unda olduysam temmuzun da 10 unda olurdum hep böyle giderdi kız bekliyorum 😊
Azra8Engin annevebebek 2 2bucuk ayda 1 regl oluyordum kızım olacak. Abimin eşi 15 günde 1 regl oluyordu oğlu oldu😁
Rabia6606 annevebebek benimki hep düzensizdir bir oglum bir kızım var şimdi Üçüncü gebeliğim yine oğlum olacak tanıdığım biri var ful düzenli üç kızı var 🤷🙊bence alakası yok 😁
Htcegmndnz1 annevebebek doğruluk payı var mı bilemem ama benimde iki oğlum var ve hep düzenli reglim vardır hatta şimdide 3. Gebelihimi öğrendim supriz oldu şok olduk ama ozaman buda mi erkek yani 😂😂😂