annevebebek Kendi araştırmalarıma göre düzensiz adet gören kadınlar kız bebeğe hamile kalıyor. Çok düzenli adet gören kadınlar ise erkek bebeğe. Sizcee doğru muuu? Çok sordum çevreme, düzensiz adet gören tüm tanıdıklarımın kızları var. Benim adetim çok düzenlidir bir oğlum var ikinci de oğlan sanırım 🤭 Hadi sizde yazın merak ettim tezim doğru mu çıkacak 😅🫣
myavocado annevebebek adetim düzenli idi, sadece Mayıs veya Haziran ayında yani yaza geçişte bir ay gecikme oluyordu, erkek bekliyorum 😅
sunashn50 annevebebek ay evet oğlumda düzenli regl oluyordum şimdi kizim olcak hep duzensizdi oglumun dogumundan beri 🤷🏻♀️
Semyil annevebebek alakası yok 😂 benim kadar adeti düzenli olan kimse yoktur bence adetimin ilk gününden itibaren diğer olacağın güne kadar 30 gün toplamı. İlk adet olduğum günden beri hiç düsensizlik yada gecikme yaşamadım her ay aynı şekilde oldum bebişim kız
Ozgis1s annevebebek düzensiz adet + prolaktin yüksekliği = adetimin bittiği gün hamile kaldım bebişim erkek 😂
SrpYlmz annevebebek Adetim duzenliydi sadece bir düşüğüm oldu düşükten sonra bir ay beklenen zamanda gelmedi sonra hamile kaldım kızım olucak inşallah 🥰🙏
xhbgns annevebebek Benim düzenliydi erkek oldu ama kuzenimin düzensizdi onun da erkek oldu :) Arkadaşlar cinsiyeti kadın değil erkek belirliyor bunların hepsi hurafe 😂 x ve y hangisi döllenecek spermlerden hangisi yumurtaya kavuşacak bunu adet düzeni belirlemiyor ki 🫠
huysuz__ xhbgns aslında kadın da belirliyo , sipermi eni sonu yumurta seçiyo burda kadın faktörü var ama x ve y dayanıklılığı da erkeğe bağlı, yani iki tarafta işin içinde, en nihayetinde Yaradan ne takdir ederse tabi🥰
Tugcev annevebebek 12 yaşında adet oldum, şu an 29 yaşındayım ve 28 günde 1 olurum. Asla değişmedi. Sürdüğü gün bile beşin üstüne çıkmaz. Bebeğim kız 😊
_almirasmom annevebebek kızıma hamıle kalacagım zaman asırı kılodan adetlerım duzensızdı sonradan duzene gırdı ve hamıle kaldım dogurdum ve dogumdan sonra adetlerım gunune gelmeye basladı hıc cocuk denemesı yapmadık ama gebe kaldım buda kız sukur ıyıkı kız 🙏
huysuz__ annevebebek sadece gebe olduğum ayın önceki adeti 2-3 gün uzadıydı. 3 gebeliğimde de öyle oldu son adet kaydı sadece. Ergenliğe girdim gireli şaşmaz döngüm kız-erkek-kız sıralamam 🤭 3. Yü yumurtlama öncesine denk getirdik kız olsun diye tutturdum💃
annevebebek Ayyy ilk bi kaç yorumu okuyunca vay beee tezim doğru çıktı dedim sonrakileri okuyunca tesadüfmüş dedim 🫣😂 peki sizce yediklerimiz içtiklerimiz cinsiyeti etkiliyor olabilir mi bu konuda da çok şey duydum diyet listesi veren doktorlar varmış cinsiyet planlama için
Adenala annevebebek Onu Allahtan başka kimse bilemezki bir de kader diye birşey var tabi sanmıyorum yediğimiz içtiğimizle cinsiyetin belli olacağını
huysuz__ annevebebek evet asitli kız alkali erkek sipermlerine yarıyomuş, bide yumurtlama gününe göre ihtimali artırma var ben onu denedim
amayinedeiyiilerledim annevebebek evlenmeden önce düzensiz evlenince düzenliydi kızım olacak inşallah ☺️🥰