Sukoo33 Mihribangns benimde son adet tarıhım 10 mart gittim keseye gördük. 2 hafta sonrası ıcın ramdevu verdı kalp atısını duymak için
Sevdaaacelik bebeimibeklerken33 bizde normalde 6 haftalık sanıyorduk ama dün öğrendik bir aylikmis bebeğimiz keseyi gördük doktor 2 haftaya bebeğiniz de canlanir dedi
Aktpee_1234 Berfuberat Hadi inşallah çok güzel haberler alırsın Allah’ım sanada bu duyguları nasip etsin inşallah🙏
BetulK0 Cagla96 canım kese boyutun kaçtı? Bende 5+2 de keseyi gördüm 5.9mm ölçtü küçük dedi bu çarşamba geri gidecem ay 1 hafta içim içimi yedi
Gizem0610 Amineasaf benimde aynı oldu 6 haftalığım bebek var kalp atışı yok 8. Haftayı bekliyorum özele gidicem 😞
Elos_1907 mybabyandI pıhtılaşma sonucunuz neydi acaba neye göre kan sulandırıcı verildi benim bazı doktorlar kullan diyor bazıları gerek yok diyor sonucunu görebilirmym karşılaştırmak içn. Kan sulandırıcı diyorlar anne adayı için önemli bebekle alakası yok prof Dr Özgür deren az evvel açıklamasını da video olarak izledim çok kararsız kaldım
Merve_50 Cagla96 bnmde öyle 55 betayla öğrendim dün kan verdim 125 olmus haftaya cuma gidicem hayrlisiyla
Elos_1907 Merve_50 ama kan sulandırıcı öyle hemen kullanılması gereken bi ilaç değil ki çoğu doktor gerek duymuyor ciddi pıhtılaşma yok ise
Ayguness kumrucanim canım ben adet görmüyorum oyüzden anlamadım hamileliği gittim kan verdim 15000 çıktı neyse sonra iki katı gidiyormuş sanırım o ben dün doktora gittim bebeğim 13+6 haftalık çıktı yani
kumrucanim Ayguness maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 13 haftalık hiç anlamadınız mı gebe olduğunuzu bir belirti falan 😅
Hatci Elos_1907 15 20 arasi derken tarih olarak mi yumurtlama mi canim? Benim de senin gibi galiba hatta sata gore 6+2 hesaplamistim ve dr 5 hafta deyince uzulmustum, sat 5 mart ayin 19_23 arasi iliski oldu bana da aciklar misin lutfen
Elos_1907 Hatci ben 2 martta regl oldum ancak evimde değildim 15 martta geldim. Ve 15 Mart ile 20 Mart arasında ilişkimiz oldu ne olduysa 15/20 arasında oldu tuttu. 15 mi 20 mi onu bilmiyorum Sadece ama son regle göre hesaplamam önde gider ben 15nden hesaplıyorum gebelik haftamı çünkü ilişki tarihimi biliyorum
Htceakan0708 bebeimibeklerken33 herkes adetten önce mi öğrendi acaba adet gününü 2gün geçti negatif pozitif olur mu sizce
Sukoo33 Htceakan0708 ben erken gebelik testi ile yaptım . Sende oyle yap yeniyse eger cok belırgın olmuyor normal teste. Ben adetımden once yaptım erken gebelık testı ıle pozıtıf cıktı
Sssbbbs Arkadaşlar merhaba dün kan vermiştim 299 çıktı bugün sağlık ocağındaki doktor iki üç haftalık dedi acaba kese falan ne zaman gözükür doktora ne zaman gitmeliyim? Bir de alt karın bölgemde hafif ağrı batma var sık idrara çıkıyorum böyle olan var mı☺️
Dilekveuzum Sssbbbs 6 haftadan sonra gitmeniz daha garanti olacaktır. Benimde 4,5 haftalık geçen gün gittik haftaya çağırdı doktor. Aynı belirtiler bende de var
Ozgenurglnc Sssbbbs çok normal canım bu süreçte uzan dinlen bende de öyle oldu ben bilerek geç gittim 6+0 da net gördüm büyüktü kesem ama 5 den sonra gözüküyormuş bir kaç güne kalp atışını duyacağım inşallah Allah nasip ederse 🙏🏻💖