bebeimibeklerken33 Sevdenuryaman bir kere arabada kustum onda da çok dolandık virajlar vardı onun dışında kusma olmadı canım
bebeimibeklerken33 CansuMens benim tavsiyem sık sık kan vermektense biraz bekleyip direkt keseyi görmek veya kalp atışını duymak. Olacağı varsa zaten oluyor🤍
daisybebek minikprensinannesiiii 5+6 da 1 cm di kese. Kese iyi ama bebek nokta kadar dedi alttan baktı yani gelişmemiş diye moral bozdu. Haftaya geldiğimde gelişmemişse sonlandıralım dedi
daisybebek minikprensinannesiiii 5+6 da 1 cm di kese. Kese iyi ama bebek nokta kadar dedi alttan baktı yani gelişmemiş diye moral bozdu. Haftaya geldiğimde gelişmemişse sonlandıralım dedi
Tuugbaaa Ben 5 haftalığım kan verdim ama detaylı muayene olmadım vajinal muayene olmamak için 7 haftayı bekliyorum bebişmi görmeden kimseye söylemek istemedim ailelerimizden bile saklıyoruz şuan sizce doğru mu yapıyorum
daisybebek Tuugbaaa kesinlikle doğru ben ilkinde cinsiyete kadar bile kimseye demedim ailemden uzak yaşıyorum covit dönemine de denk gelmişti. Şaun da 6 haftalık kimseye demedim
bebeimibeklerken33 Tuugbaaa bence en iyisi bende en yakınıma bile daha söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz
Tuugbaaa Eşimin ailesi üst katımda çok fazla saklayamam onlardan mümkün değil ama muayeneden sonra söyleyeceğim kendi ailemden yana sorun yokta eşimin ailesi 1 gün de bütün akraba köylüleri kim varsa herkese söylerler bende bunu istemiyorum 😔
Burcii34 Tuugbaaa benim 5+2 dı galiba 2943 cıkmıştı doktora gıttım kese görünüyor dedi suan 6+6 oldum cumartesi doktora gideceğim bakalım ne dıycek
Bal5 Burcii34 benimde bayramın ikinci günü kandan baktırdığım beta 2369 çıkmıştı sonra daha baktırmadim kaç oldu bilmiyorum şu an acaba kese görünür mü veya bebek pazartesi randevum var bu üçüncü olcak insallah hayırlısıyla ikisinde de 8 haftadan sonra bebisi görmüştüm 6. Haftada kese görmüştü sadece doktor
Bal5 bebeimibeklerken33 bende 6+3 arefe günü öğrendim bizede bayram hediyesi oldu pazartesiye randevu aldım bilmiyorum erken mi ama insan merak ediyor