Cerenszn Merhaba hanımlar 21. Haftaya giriyoruz yarın detaylı ultrason randevumuz var, heyecan yok desem yalan olur kimler yaptırdı kimlerin ne zaman hadi konuşalım biraz 🥰❤️🙂
Tugcesa Cerenszn yarına randevum vardı 23.haftamdayım heyecanla bekledim bir aydır bugün hastane aradı çok ileri tarihe bı gün verdiler. Birde doktor 26.haftaya kadar bakıyor dediler böyle bı saçmalık olabilir mi ya
SrpYlmz Cerenszn bende 21 e giriyorum haftaya gidicem 21+6 iken gitmiş olucam inşallah tabiki heycanliyiz en son kızımı 18 haftalıkken görmüştüm inşallah hepsi sağlıklı sihhatlidir 🥰🙏
Cerenszn Tugcesa aaaa neden öyle yapmışlar ki :/ benim pazartesi normal doktor randevum vardı detaylı içinde yarına gün verdiler erteleme gibi durumda olmuyor hiç kötü olmuş sizin için 😕
Cerenszn SrpYlmz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤️ heyecan her annede olmazsa olmaz oluyor işte 🙂
SrpYlmz Cerenszn Hepimize inşallah 🙏 birde benim plasenta ön duvarda hareketlerini emiyor 21 haftalık olduk hala düzgün bı hissetme yok hareketlerini emiyormuş o yüzden daha çok merak ediyorum