Esragok7 Arkadaşlar 4 ve 5. Ayım rahat geçti su an 25+4 üm vücut ağrılarınız ne zaman başladı? Ne zaman zorlanmaya başladınız?
Boncukk123 Esragok7 36dayım son 1 ay ve bir iki haftadır zorlandığım kadar ilk 3 ay bile zorlanmamıştım bütün kemiklerim ağrıyor son 1 ay geçmiyor diyorlardı çok haklılarmıs
petekceee Esragok7 8. Aydan sonra zorlanmaya başladım öncesinde hantallaşmamak için çok hareketliydim zaten sonrasında bel sırt ağrılarım arttı bazen de bacak aralarımda ağrı oluyordu
Civciv53 mombarbie_ aynen bende ocean extramag ı tavsiye ederim hatta doktorum 3 doz almamı önerdi ağrımdan dolayı
Busestl mombarbie_ evet düzenli olmasada kullanıyorum magnimore plus yazmıştı doktorum ama tabi düzenli içemiyorum
Busestl Esragok7 evet düzenli olmasada kullanıyorum magnimore plus yazmıştı doktorum ama tabi düzenli içemiyorum
mombarbie_ Busestl banada aynısını yazmıştı suya atılan değil mi ben onu icemiyordum tadından dolayı midemi bulandiriyordu o yüzden ocean a geçmiştim baya etkili
Busestl mombarbie_ suya atılan magnimore sm - somrasında hap formuna geçtik magnimore plus yazıyor üstünde