Hamideeee1 Selam kızlar nasılsınız. Ben ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyorum bir yandanda 9 aylık oğlum var nasıl olucak diye düşünmüyor değilim 🙃 benimle aynı durumda olan var mı ?
Youngmotherr Hamideeee1 Öncelikle sağlıkla gelsin minik abimizi de Rabbim Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişi de aynı şekilde 🤍 ben ikinciyi düşünüyorum diyodum ilk başlarda ama oğlumun deli hallerini görünce vazgeçtim ahahaha
Sudenaz0105 Hamideeee1 yani 9 aylıkken bende öyle öğrenmiştim malesef onu düşürdüm ama iki ay sonra yeniden hamile kaldım 11 aylıktı kızım şimdi 13 aylık oldu yaşını geçti yani bende 5 aylık oldum iyi ilerliyor vallah odasını da ayırdım yavaş yavaş düzeni de oturdu doğana kadar o tamamen oturmuş olucak inşallah 🙏🥰
izobellaaa-_- Zor olur ama bence iyiki olmuş diyeceksiniz benim de 18 aylık oğlum var doğumuma 2 ay kaldı çok düşünüyorum nasıl olacak diye ama bakalım süpriz oldu bize gerçi eşim istiyordu 😃
ElaEge Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın bizde 35. Haftadayız ve her gün şu işi bi halledeyim doğurayım sprial taktırıp 5-6 sene uzak olsun diyorum o kadar bunaldım 😂😂 helal olsun cesaretinize
Eminetuna6 Bende kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi kızım 16 aylık Bende 6 aylık hamileyim elbette zorlukları olacaktır diye düşünüyorum ama büyüyecekler hemde ikisi birlikte o yanini düşününcede çoook seviniyorum