cihangirgozde Kızlar bugün kontrole gittim bebek biraz iriymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Sezaryandan çok korkuyorum. En azından daha az kilo alması için yapabilecek bir şeyim var mı?
Eceliza3434 cihangirgozde benimde ayni önden gidio ve istahim hic yok kilo verdim hic almadim ve bebek iri nasil oluyor anlamadim :))
Hamilebirisi_06 cihangirgozde pek yapabileceğiniz birşey yok son haftalar ve bebek düzenli olarak kilo alır
Eceliza3434 prenseshanim999 2 ayri doktorum var biri 4-5 gün digeri 10 gün dedi 32. haftadaym suan cuma kontrolüm var fakat 30 haftalikti 2 kiloya yakindi buda cok cünki son 1 hafta zaten gercek kilo aliyorlar
NGold Benim kızımda aynı ben de hiç kilo almadım şimdiye kadar gebelik şekeri vs de yok ama ben mutluyum bu durumdan yapısal bişey demek ki 😄
prenseshanim999 Eceliza3434 ben 17+4 teyim ama ultrasonda 19+1 cikiyo 2 hafta onde olmus oluyo sanirim ve kilosuda 313 gr . Biraz arastirdim fazla gibi. Doktorda bisey demedi ama bilemedim
Eceliza3434 prenseshanim999 yazdigim ultrasonda öyle cikiyor iste… ama sen daha basindasin yani cok degil senin 1 hafta önde ve buda normal 2 hafta diye hesabin yanlis
Melson20 Yani kac kilo su an 5 kg felan mi 😂 guvenin kendinize, dogru ikinma ile normal dogum yaparsiniz.