Bebis-11 Kızlar devlette asla sıra bulamıyorum ve 6, 7haftadadir kontrol olamıyorum artık özele gidicem doktor ve hastane öneriniz var mı
Mhmmd Bebis-11 Devlet hastanesine talep oluşturursanız mesaj geliyor ben o şekilde gidiyorum. Genelde ay ortasında ya da son haftasında açıyorlar zaten randevuları.
0668 Bebis-11 ozel Aksaray hastanesi fatih bey var iyi diye duymustum birde inova hastanesi mehmet boz yanlış hatirlamiyorsam bunlara herkes iyi diyor
Doli Bebis-11 ben aslen aksaraylıyım ama İngiltere’de yaşıyorum MAYA HASTANESİ Harikadır özellikle Türkcan doktoru hamile olan her kadın duyar orada tavsiye ederim
Mhmmd Bebis-11 aksaray eğitim araştırma hastahanesine gidiyorum zaten bir tane devlet hastahanesi var aksarayda
Hira34-zeynep Ygmraygn detaylı utroson bende fatih hocada yaptım ama renkli değil senidemi renkli resim vermdilermi
Ha-Re Bem aksaray özel hastanesinde sevilay hanıma gidiyorum gayette menmunum fatih beyinde ismini çok duydum ama sevilay hanımla başladıgım için sürekli onla devam ettim devlette asla sıra bulamıyorum bşrazda mecburiyetten özele gidiyorum açıkcası
Ygmraygn Hira34-zeynep özgür hoca yaptı detaylı usg i radyolojideydi sanırım siyah beyaz baktı fatih hpca zaten renkli bakıyordur dedi he dedim geçtim bende rutin kontrollermizde fatih hoca 3d foto veriyor zaten
Hira34-zeynep Ygmraygn bende ayn fatih hoca gidyorum her ay detaylı ayni özgür by siyah beyaz ama fatih hoca detayli dan sora renkli resm veriyormu cok kalabalikti detayli dan çıkınca bu 28 gidecm
Ygmraygn [bilinmeyen] detaylı usg değilde rutin kontrolde fatih hoca 4d usg görüntüsü veriyor ama yine siyah beyaz çıkıyor makineden biz ekrandan telefonla ekstra görüntü çekiyoruz
Hira34-zeynep Ygmraygn teşekkürler canim cvp icin❤️ bende renkli verler sandim detaylı da banada hep siyah beyz veryolar
Ygmraygn Hira34-zeynep eşim bütün muayneyi video olarak çekiyor ekrandan ben sonradan ss alıypeum foto olarak çok tatlı oluyor 🥹🥹🥹
Hira34-zeynep Ygmraygn bazen yanliz gidiyorum kendim çekiyorum kizmda renkli resmi vardı bundada olsun istedim kaç haftalık oldun canim
sumeyyee_k Aksaray’da yaşamıyorum ama hep karşıma çıkıyor özel inova hastanesi dr Mehmet boz. İnstagramda vs bakabilirsiniz aynı zamanda perinatoloji