Zeyneppx Temmuzmucizesi26 irem4556 yalandunyaa miyopmom Nurgul1661 Hilalcekic huysuz__ Temmuzmucizesi26 Birmelekanness Teyzeler cinsiyeti öğrendim bugün partimiz bitti 🤣🤣 prensesimmmmm geliyoooorrrr❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pinkopinkoo bercemaeya76 Hayırlı olsun 🤗. Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah’ım. Kaçıncı haftadasin .
Pinkopinkoo bercemaeya76 Benim de 12+6 da ikili tarama da gösterdi. Kesin ve net erkek dedi ama hâlâ içimde şüphe var 🙃
bercemaeya76 Pinkopinkoo tek doktorla baktırmadım bende sizi. gibi emin olamadım ikinci dr da erkek diyince emin oldum☺️
Zeyneppx yalandunyaa sağol teyzesi ben bi çılgınlık yaptım kağıda yazdırdım pazar ögrenecez 🤣🤣🤣 parti yapcammm
bercemaeya76 Kubi12 bilmem kızımda 11. haftada öğrendim bunda 13. haftada bir dr %90 erkek dedi diğer doktor direk erkek dedi
Zeyneppx miyopmom ay kıııızz ben bişi yaptım 🤣🤣🤣 yüzde 99 söyledi doktor kağıda yazdırdım pazar günü aile arası babyyyy şooovv yapacam 🙈😂😂😂 deli gibi merak ediyorum sadece dayısı biliyoooooo
Ezgi49_ huysuz__ canım bi bak benimki neye benziyor 13+5 ken erkeğe benzetti bugün 15+6 gittim kıza benzetti
miyopmom Zeyneppx ya sonucu bize paylas sen bakma 😂 bu arada nasil pazara kadar dayaniyosun helal olsun valla😂