Hsnsarem-94 Flora_bebek ayyy çok sevindim darısı bana olsun bende hamileyim ve sağlıklı şekilde oğlum olasın istiyirum kızım var çünkü Rabbim bana da yaşat bu duyguyu amin
Flora_bebek Beren44 İrfan özere gidiyorum çok memnunum aşırı ilgili bir doktor sormadan her şeyi anlatıyor bilgi veriyor sevdim ben
Beren44 Flora_bebek maşallah sağlıkla gelsin insallah.ben 11+4haftada ikili tarama icin gittim doktor cinsiyeti söylemedi.
Flora_bebek Beren44 Sen hangi doktora gidiyorsun canım ben ikili tarama yaptırmadım muayene de söyledi doktorum
Beren44 Flora_bebek eğitim araştırma devlet hastanesinde fatih yiğit doktor icinde çok ilgili diyorlar.
Beren44 Flora_bebek ben yeni öğrendiğimde devlet hastanesine gitmiştim serdar beye iyi doktor diyorlar.bundan sonra hangisine gideceğim belli değil henüz😊
Beren44 Flora_bebek devlette muayenede bana çok bilgi verilmedi kan tahlilleri yapıldı sadece sonucu haftaya alicagim insallah temiz çıkar🙏🥰
Flora_bebek Beren44 Ben devlette gitmedim ama duydum adını canım komşum önerdi giderim ona genel de özele gidiyorum