Eylul2626 Merhabalar 35+5 haftalık hamıleyım bugün dr komtrolum vardı dr bnden 24 saatlik idrar istedi neden istemiş olabilir
Ebruarss Eylul2626 protein kaçağından sebep istendi büyük ihtimalle benden de istedi çünkü idrarda protein göründüğü için
Haticeburak06 Eylul2626 çok normal canım kontrol amaçlı istiyor bende önümüzdeki hafta 35 oluyorum o zmn gel aç karnına idraar ve kan alalım dedi bakalım
teachervera Eylul2626 Ah ah iki hamilelikte de sürekli 24 saatlik idrar topladım. Yüksek tansiyon vw protein kaçağı yüzünden. Tansiyonun varsa bebek az kilo alıyor ise istemim olabilir
Ebruarss Eylul2626 benm pozitif geldi malesef protein kaçağı var idrarımda , gebelik zehirlenmesi dedikleri başlamış erken doğum riskinden gözlem altındayım, ben arefe günü vermiştim Pazartesi öğrendim
Eylul2626 Ebruarss yaaa çok gecmıs olsun hastanede mi yatıyosun yoksa gidip geliyomusun hastaneye o zaman alsınlar tehlikeli bır durumda kaç haftalıksın
Ebruarss Eylul2626 32+4 um henüz çok çok küçük,iki günde bir gidiyorum yatamam o beni çok kötü yapar çok.tesekkur ederim