Biranda küçüklüğüm geldi aklıma canım ,🫣 bende çok kiloydum ve 9 yaşındayken aşırı arkadaşlarımın hakaretleri yüzünden yapmadığım şey kalmamıştı bana lakap takmışlardı maymun diye ve tek kaşlıydim sırf büyü den 9 yaşında evde bulduğum jiletle tüm kaslarimi sıfır yapmıştım üstüne de dayak yemiştim annemden tabi ozamanlar böyle şeyler çok yanlış görülürdü demek istediğim şey akran zorbaliginin zamanı yok ne yazık ki 30 yıl önce yaşadığım bu durumu şuna sanki burda okudum bana kalırsa bunu sen ve babası halledebilirsiniz ama kızınız yokken tartışmasan okulla bu olayı çözün yoksa kızınızda travma kalır ayriyetten sen sen ol kılları bu yaşta alma daha çok küçük canm zaten değil olmadan kıl alınması doğru değil kıllar hastalık belirtisiymiş hormonların düzenli ile alakalı ve bu tarz müdahaleler değil sonrasindaki 1 . Sence olur mus ve şunu da eklemek isterim ne olur yadırgamayın ama bu olay bir tek ne yazık ki bizim ülkemizde var ve ben şuna hollandadayim ve kızım var okula gidiyor asla ama asla böyle bir şey yaşamıyor evet benim kızımda da çok kıl var bu konuda bana çekmiş ama burdakilerin birbirine hakaretini dahi duymadım çocuklarda belki yaşadığım yerle alakalıdır ama ne yazık ki bizim millette biraz bu durum var