Babby Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum doğumu olmasa bile muayneyi kapsamasını istiyorum ama olmuyormuş bilgisi olan var mı?
goksirius Babby gebelik öncesinde yapılması gerekiyor diye biliyorum yapıldıktan 6-12 ay sonra doğumu kapsıyor. Hangi hastanede bakılacagın kesinse ordan anlasmalı sigorta kurumlarını öğrenebilirsin gebe kaldıktan sonra fiyat iki katı artıyor gibi bisey.
Greenleaf Babby benim yaptırdığım zaman sadece Anadolu sigorta, sigorta yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kalındığında doğumu karşılıyordu, diğer sigortalar sigorta yaptırıp 1 yıl hamile kalmama koşuluyla doğumu karşılıyordu. Fakat sadece muayene için ayrı bir durum var mı bilmiyorum.
Temmuzsbl Babby hamile kaldıktan sonra da yapan yerler var. Sompo, Türk nippon ve demir hayat sigortası. Birde galiba acibadem. Bende 7 aylık hamileyim yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatlar yüksek çıkıyor baya ama bakıp araştırıyorum
Sydaglsen Babby gebe kalmadan önce yaptırmanız gerek. Anadolu sigortada sigortayı yaptırdıktan 1 ay sonra poliçe geçerli oluyordu diğer sigortalar 1 yıl sonra gebe kalma durumunu kabul ediyolardı. Hastane sigortaları nasıldır bilmiyorum. Sigortayı eşiniz sizin üzerinize yaptırmalı. Muayene öncesi soruyorlar zaten özel sağlık sigortanızda doğum kapsamı var mı diye yoksa karşılamıyor benim bildiğim kadarıyla
Babby goksirius eşim yaptırsa onunkiden yararlanabilir miyim acaba muayne ve tarlilleri kapsasa yeterli bilginiz varmı yada nereyi aramalıyım acaba ya
Rabiul Babby hayır canım eğer doğum teminatı eklenmezsen gebelikle alakalı hiçbir muayene den yararlanamazsın , eşinden hiç yararlanamazsın
Merve-betul Babby ben eşimin sağlık sigortasından yararlanıyoruz onun üzerinden yapıldı sigorta girişim ama tammalyici her hastaneyi kapsamiyi bazilari özel sağlık sigortası istiyo
mlkechnn Hamileyken doğum teminatlı yaptıramazsınız. Doğum teminatsız olunca da kadın doğumla ilgili hiç bişey karşılsmıyor. Eşinizden yararlanamazsınız.
mlkechnn Hanımlar benimde bir sorum benim anadolu sigorta doğum teminatlı nisan 25 de doluyor yenilicen yakın zamanda yenileyen var mı ne kadar çıkar acaba sigortacım 20 geçer dedi şaşırdım
parliyokralice mlkechnn yokk benim ilk olcaktı ama ben biraz daha bekliyim dedim ikinciye teklif alır yaparız Anadolu hastanesi için alcaktım koca satıldı ya ondan bekledim belki artık orda geçmez diye geçiyormuş bi teklif aldım şok oldum her yeri kapsarsa anadolunun geçtiği yerleri 30.800 sadece antalya bölgesi olursa 24.200 ve 6 ay beklemeli olmuş 1 Mayıstan sonra yani seneye tekrar yenilersem yararlanabilirmişim 😔
mlkechnn parliyokralice ayy bende 40 gün beklemeydi 8500 yaptırmıştım yenileme yaptım şimdi bende Antalyadayım
2inciAnnesi Babby ben hamile kaldıktan sonra yaptırdım, sompo japan diye bi şirket doğum, kan idrar tahlili, iki gün hastanede yatış, 30 gün kuvez ve doğum 27 bin