ogrencibimom İskenderun-Dörtyol civarı fetal dna testi nerede yaptırabilirim? Kendi doktorumuz 13 bin istedi zaten bugün 5 bin verdik iki doktora. İsterseniz dışarıda yaptırabilirsiniz dedi o yüzden yazdım bakar mısınız?
Semyil ogrencibimom adanada var ama onlar euro bazı çalışıyor tl ilede doktorunuzun söylediği fiyatlara denk geliyor
Meliss00 ogrencibimom Bende hataydayım canım özel gelişim hastanesine gidiyorum bugün fetal dna testi verdim doktorumuz bir firma önerdi şuanki fiyatı 350 dolar. Seninde ense kalınlığından kaynaklımı vereceksin ?
Semyil ogrencibimom devlet hastanesinde yapılmıyor canım özel laboratuvarlarda yapılıyor özel hastanelerin çoğuda yapmıyor nadir yapan var yaşamlab var adanada oraya sorabilirsin. Birde adana şehir hastanesini arayın isterseniz orada genetik hastalıklar değerlendirme merkezi var orası yapabilir.
Hey_makaron Eskişehir Osmangazi üniversitesi genetik bölümü var , bu alanda pilot il olduğu icin uyguna yapılıyor bu test. Şuan hastanedeyim hatta 295 TL ödemesini yaptım kan alınmasını bekliyorum . Yakın sehirdeyseniz önceden arayarak gelip yaptırabilirsiniz
ogrencibimom Hey_makaron maalesef Hatay.. deprem bölgesi olmasına rağmen devlet Hastnelerinde ilgi alaka bakım sıfır . Özel hastanede bir iki tane var fiyatlar yüksek