Kb4576 Leyli_gul canım biberon emzik bebek sabunu şampuanı tırnak makası kısaca kisisel bakim ürünlerini duş için gerekli olan küveti falan onları alabilirsin
Babymom07 Leyli_gul insan çok hevesleniyor ve hemen bir şeyler almak istiyor bende ilk 3 ay neredeyse hiçbir şey almadım ama sonra eşimle indirimde olan şeylerden almaya başladık emzik zıbınlar kıyafetler anne bebek çantası şu an 5 aylığım bebek arabasını ve beşiğini de aldık tam son aya kalmasını da istemedik cinsiyeti öğrendikten sonra alsan daha iyi olur ama bence ☺️
Serendipity16 aslip7 bence böyle korkutmasına gerek yoktu ya bi risk durumu yoksa inşallah vakti saatinde sağlıkla doğar
aslip7 Serendipity16 bir risk durumum yok ama ben de doktorun konuşmasından korktum sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Zeynomsu Gg5348 ben 0-36 koltuğuna kadar aldım :) hatta geçen yerleştirirken baktım çocuğa klozet şeklinde bi lazımlık vardı onu almışız hayır neyden bu kadar korktuk bilmiyorum 😂😂😂😂
Aysegullgkts Canım ben de 22+5 haftalığım şuan. Daha yeni yeni başlıyorum. Bebek arabası bez felan onları halletmistim. Sıra kiyafet vb. Seylere geldi. Acele etme bence yavas yavas almaya bak, kafani cok yorma Canım hepsi hallolur allahin izniyle❤️❤️
Zeyy_Iboo07 Aysegullgkts bez hangi marka tercih ettiniz acaba bende almak istiyorum ama markaya karar veremedim molfix ve sleepy arasında kaldım
1prensesannesi__ Leyli_gul cok hevesliydim ama cinsiyeti ogrenene kadar bisey almadim 😄😄 her ihtimale karsi 20. Haftada almaya basladim park besik aldık emzik suluk aldık biberon almadim kullanmayi dusunmuyorum zorunda kalmadikca 1 numara bez aldik 3 takim kiyafet ve cikis takimi yaptirdim 2 tane de zibin aldim simdilik bu kadar 😁
Miniktosbaa Leyli_gul 8 aylık olduk öyle aldık eksiklerini doğmasına bir ay kala mantıklı olanda bu bence eşya dediğin nedir ki hemen alınan bişi zaten
1zehrs Leyli_gul 29 haftalığım Herseyi tek seferde bu hafta aldım geldi çoğu yıkamaya başladım haftaya ütüler hastahane çantasını hazırlarım erken insan çok hevesleniyor tabiki gücü olmayan yavaş yavaş alsın taksitle vs ama ben ne bileyim sona doğru almak istedim
Zeyy_Iboo07 Leyli_gul benimde ilk hamileliğim kesinlikle herşeyi alası geliyo insanın 😂 ama tutuyorum kendimi 😂 13 haftalığız bebek arabası ve puset beşik aldık dolap ve şifonyer bakıp onuda alıcaz fiyatlar gun gectıkce artıyo cunku. Bugunde indirimden ıslak mendil çamaşır yumşatıcı ve deterjan aldım
Liyaats Leyli_gul 8-10 haftalıkken bebek arabası ve pusetini almıştım ilk, şuan 9 tane marka ayakkabısı var 12+4 teyim kıyafet almadım hiç halası zıbın almış unisex birde ananeme krem rengi ve gri 2 şapkalı hırka ve beyaz kulaklı 1-2 yaş tulum ördürdüm bu kadarr kendimede çatlak kremi aldım hemüz sadece zaten yaz hamilesiyim eşbiseler kıyafetlerim olucak inşallah
Hulya-003 Leyli_gul bugün bende oturdum liste yaptım 21 haftalığım halen aklıma gelmeyenler vardır diye alışverişe çıkmadım tek seferde bitirelim dedi eşim ben parça parça alma taraftarıyım ama eşim sıkıntı yapma o iş bende dedi sağolsun😇sıkışmak istemiyorsanız erken haftalarda başlayabilirsiniz liste heryerden bulabilirsiniz bebek ve kendi ihtiyaçların aslında o kadar araştırmaya gerek yok bence sadece yeni doğan parça çok almayın derim özellikle tulum ayaklı zıbın gibi bunun dışında önerebilecek bi şey yok bence sağlıkla gelsinler inşlh 🥰
M-Urass_Mom Leyli_gul Tam benlik bir hamiş 😂😂 Ben de heves ediyorum sürekli 😅 İndirimde ne görüyorsam alıyorum hemen. İlk e bebekte emzirme grubu indirime girmişti onları aldım. Geçen de bez pamuk vs aldım. Birkaç tane takım aldım vs
Esoss22 Bende 15 haftaya girdim. Bebek odasini aldik gecen hafta. Bu haftada bebek arabasi oto koltuk ve anne yani besige karar verdik onlari alicaz kismetse. Sonra yavas yavas begendigim kiyafetlerden baslicam almaya. Buyuk parcalar alindimi gerisi kolay olur gibi
Sema_1nur Leyli_gul bende 18 haftalık oldum yeni başladım sayılır beşik hastane çıkışı battaniye bez ıslak mendil falan aldım şimdilik tavsiyem büyük eşyaları bebek arabası vs 6. 7. Ayı beklemeden almalısınız çünkü bekledikçe fiyatları çok artıyor biz 1600 e bakmıştım beşiği sonra 6 ayda falan slırız dedik 4000 lere çıktı 2 gün önce de tekrar indirime girince aldık bizde hemen 4 buçuk aylık olduk dün
aslip7 Serendipity16 eşim de çok değiştirmemi söyledi ama alanının en iyisi prof doktor değiştiremem 😅
asell13 Leyli_gul 35 haftalığım daha alışveriş yapmadım ama bol bol ağız mendili zıbın müslin örtüler çorap bunlar lazım olacak yenidoğan bebeğe çok kıyafet alma tez büyür diyenleri duyma dinleme kıyafet yetişmiyor kakası taşıyor kusuyor sürekli değişmek lazım bol bol al bebek bakım ürünlerini alabilirsin tınak törpüsü veya makas, burun aspiratörü olmazsa olmaz temizleme pamukları alt açma örtüleri yani bunlara öncelik tanıyıp alabilirsin