gzm_42 Leyliya ay kusura bakmayın yeni farkettim yorumunuzu evet tek yumurta ikizlerine hamileyim bende canım
btlalbyrk Tugbacim34 hastaneyi arasanız acaba yapıyorlarmı bende sultangazidin aldım emin olamadım aradım yapıyor mu doktor diye yapmıyor dedi sizde bu şekilde teyit edebilirsiniz bi sonuca ulaştığınızda bana yazarsanız sevinirim yapıp yapmadığına dair
Mervemasal23 Gezence_Elif hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben ankaradayim bende bulamadim aradim hastaneyi kontrole geldiginde elindeki kagit ile direk doktordan randevu al dediler 6 gun sonra gidicem insallah alabilirim bende bulamadim hic bir yerde randevu
Tugbacim34 @btlalbyrk evet bağcılara gittim. Fırat Ersan doktorun adı Perinatolog. Çpk iyi bir doktor kendisi ben çok memnun kaldım
gzm_42 Leyliya ben randevusuz gidiyorum doktor randevu almadan gel direk bakalım dediler hep öyle ypym ben
Ramercan Gezence_Elif çam ve sakurada takipliyim orda takipli olmadığınız sürece detaylı ultrason falan yapmıyolar. Hatta acile doğuma bi kadın gelmiş orda takipli olmadığı için kabul etmemişler o halde kadını geri çevirmişler o derece
yeni-annelik Ramercan bende çam sakura perinatolojiden randevu aldım daha önceden kadın doğuma muayene olmuştum detaylı için bakmazlar mı benim eltime bakmışlardı
yeni-annelik Gezence_Elif bende iki gün önce perinatoloji bölümünden randevu aldım bakılmıyor mu ki burda bakıldığını söyleyen bir çok anne gördüm
Ramercan yeni-annelik birçok kişiyle karşılaştım araya adam sokmadığınız sürece çok zor bakıyolar hep geri çeviriyorlar :( bizde tanıdık vasıtasıyla randevu almıştık
yeni-annelik Ramercan ben randevu aldım aslında ikili tarama testim riskli çıkmıştı o yüzden yeşil alan açmışlardı bana şimdi detaylı haftamdayım yinede bakmazlar mı yani