Bsraa9595 Kızlar selamm, şuan 18+2 deyim. 1-2 haftaya detaylı ultrasona girmem gerekiyor. Ankara da özel hastane ya da klinik farketmeksizin önerebileceğiniz yerlerin isimlerini yazabilir misiniz? 🌸 Hamilelik takibim koru çukurambar hastanesinde yapılıyor 🙏🏼
Gzekrer Bsraa9595 plaza 1071 Dr.Ali ye gitmiştim 2 ay önce filan 1750 tl vermiştim çok ilgilendi resimlerinin hepsini verdi . 20 haftayı öneririm randevunuzu oluştrup
Esraasil Bsraa9595 Ben Ayrancıda Deniz Ekiciler hocaya gittim.Okuduğum yorumlara göre fiyatlar arasında çok fark var.4000 TL ödeme yaptım.
Bsraa9595 Zsssdcvbn Koruda doğum paketi olan gebelere Aydan ve Tamer hocanın detaylı ultrasonu 3000 tl imiş.
Mommerve Bsraa9595 esatta medipark tıp merkezinde doç dr sinan tan a yaptırmıştım ilk gebeliğimde çok memnun kaldım tavsiye ederim ama fiyat bilgim malesef yok 5 sene oldu hala orda kendisi
Zgstgl Çukurambar’da Radyoloji uzmanı Rengin Türkgüler var. Ben ilk gebeliğimde gitmiştim çok memnun kaldım. Şimdi yine ona gideceğim birkaç hafta sonra.
Zgstgl Bu arada Rengin Hoca baktıktan 2 hafta sonra ücretsiz tekrar çağırıp bakıyor atladığı bir yer olmaması için