Edvuslayd Kızlar çatı muayenesi oldu 3 cm açıklık vardı sancım hiç yok gibi yatışı kabul etmeyip eve geldim akşam tekrar gidecegim akşama kadar kaç cm olur tahmini açıklık
Lavinya24 Edvuslayd sancınızın olmadığı nst de mi çıktı acaba çünkü benim de 1 cm açıklık varmış ve nst de sancı çıkmadı ama sabahtan beri çok ağrım var hiç geçmiyor sizde de var mı ağrı?
fermaneva01 Edvuslayd hafif kaşık ağrılarım varsa bile git bende çünkü bende kasık ağrılarım vardı nişanım gelmişti tabi hastaneye gittiğimde 5 cm’di ve 5 saat içinde tam açıklık oldu kızımı kucağıma aldım
Mineartcc Edvuslayd sanci çıkmadığı halde açıklık var mı diye neden bakti doktorunuz? Rutin cati muayenesi mi yapıyordu acaba
Edvuslayd Lavinya24 evet canım sancım yoktu ama yürüyüş ve merdiven inip çıktım şimdi şuan 10 dakikada sancılarım oluyor 5 dakikaya inince gidecem şeninde hareket ettikçe sancılar ve açılmam artar
Lavinya24 Edvuslayd ben bugün her şeyi yaptım ama henüz düzenli sancım olmadı inşallah yakın zamanda benimde başlar sende bir avazda doğurursun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın🙏🏼🙏🏼
Letubra Edvuslayd hastaneniz ne kadar uzaklıkta? Benim 45 dk kadar mesafe var kac dk düşünce gitmem gerekir bilemiyorum. Hastanede yatip strese girmek istemiyorum
mehtap4925 Edvuslayd benimde iki gün önce nişanım geldi pazartesi yani ama ne sancı ne başka bişi yok bugün komple evi çömelerek sildim üç gündür onbin adım attım yok bana mısın demiyor ☺️zamanı var demek ki nişandan ne kadar sonra ağrınız başladı
fermaneva01 Edvuslayd doğum anına kadar hep stabildi sadece doğuma yakın belim çok ağrıdı ağladım hatta oda çocuk tam kanala oturmuş o yüzden baskıdan dolayıydı doğum anında da normal olarak ağrı arttı ama 3 ıkınmada doğurdum 23:00’da doğum başladı büyük tuvaletim geldi gibi hissettim 23:05 kızım kucağımdaydı 🥹❤️
Edvuslayd Dün sancım vardı bugün yoktu doktor 39 hafta çatı muayenesi hiç olmadığım için önce çatıya baktı sonra nst bağlan dedi
Edvuslayd @“Bcandan”# adet sancısı gibi kasıklar gerilip açılıyor ve sırt ağrısı kalçanın hemen üst tarafında ve bebek aşağıda olduğu için baskı hissediyorum sancı arada girip çıkıyor çok sıklaşmıyor bekliyorum
Edvuslayd fermaneva01 benim arada giren sancılarım hariç hiç sancım yok gibi sabah doktoruma gidecem açılmam artmamış diye korkuyorum sadece kahve rengi leke şeklinde akıntım var
fermaneva01 Edvuslayd vardır inşallah canım stres yapma Allahın izniyle bir bakmışsın doğmuş bile 🥹❤️🤲🏼
xhbgns Edvuslayd Muayene oldunuz mu? Sanciniz yoksa acilma olmayabilir sanci ile acilma artiyor sanci hissettikce comelin sonra kalkin ama comelip durmayin hareket edin comelince evdeyken de yerleri silebilirsiniz. Suni sanci ocu degil bu arada epidural alirsiniz korkmayin ben de suni yardimiyla dogurdum ☺️🙏🏻
Edvuslayd xhbgns evet bıgün muayene oldum yürüyüş yaptım her türlü hareket çömelme ne denediysem açılma artmamış nişanım bugünde gelmeye devam etti doktor bekle suni vermiyecem mecbur kalmadıkça dedi bende beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun inşaAllah
Edvuslayd mehtap4925 benm 2 gündür nişan gelmeye devam ediyor kahverengi koyu akmaya devam ediyor ama açılmam ne yaptıysam herşeye rağmen artmadı dediğiniz gibi zamanınız bekliyor Allah en kısa zamanda kucağınıza almayo nasip etsin