Yasminnnnn Sizdenbirii1 Bir önceki hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadığım için kullanıyorum 32 veya 34 e kadar kullanicam şuan 20+2 haftalık gebeliği öğrenir öğrenmez başladı doktorum
Eko93 Sizdenbirii1 ben ecopirin kullanıyorum 24 den beri. Bebegin sivisi azalmış bebise besin ve o2 yeterli gitmediği için kullanmaya basladm
huysuz__ Sizdenbirii1 ilk gebeliğimde 2 testten sonra verildi, ikincide de aynı sebepten 2 li testten sonra kullandım. Bu kez 8. Hafta başlattılar 2 gebelikte de aynı sorun çıktığı için.
Eymenin_annesi06 Sizdenbirii1 17. Haftamda kullanmaya başladım. Bebeğim sol tarafıma baskı yapıyor bundan dolayı sol böbreğim giden damarlar inceldi kan pıhtılaşmasın diye verdi doktorum. Gece yatmadan önce içiyorum doğuma kadar da bırakma dedi
Sizdenbirii1 huysuz__ banada verdi doktorum da aç mı tok mu sabah yada akşam mı almam gerekiyor acaba sormayı unutmuşum ben canım
Sleep Ben 7.haftadan itibaren kullanıyorum su an 13+4 um daha onceki gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu 8 haftalık kürtaj oldum önlem amacli verdi 32 ye kadar kullanacakmisim
Bguzeel Sizdenbirii1 bana yemekten hemen sonra al dedi. Rahme giden bebeği besleyen damarlardan birinde kan akılı dirençli oldugu için verdi 32nci haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Hlimee Sizdenbirii1 tok karına . mide yanması yapıyor reflüyü tetikliyor aç alınca . Ben gebelik düşünmeye başladığımdan beri kullanıyorum Pıhtılaşma varmış bende 2 düşük oldu Vücut pıhtı diye düşüğe sebep olmuş Pıhtılaşmayı engellemek adına başlattı çok şükür evladıma gebeyim .
huysuz__ Sizdenbirii1 valla öncekilerde ne aç ne tok ol demişti saat vermemişdi doktorum ama bu kez perinatolog akşam 9 da ne aç ne tok olucaksın 2 su bardağı ile içeceksin dedi, öyle yapıyorum bende alarm kurdum dikkat ediyorum.
Sizdenbirii1 Bguzeel banada 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi sonrasında. Ne olcak acaba yada ne kullandırcaklar 😀
Yaprakdokumuseverr Sizdenbirii1 İlk doğumumda gebelik zehirlenmem olmuştu o yüzden şimdi kullanıyorum 35.haftada bırakıcam
Bguzeel Sizdenbirii1 bildiğim kadarıyla kesiyolar o tarz bi hap kullanmıcaz 🤣 bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda