Yavru-kus Bugün kontrolüm vardı nst de az sancım çıktı ben hiç bir şey hissetmiyorum akıntım ya da belirtim de yok doktor eve git kendini takip et sancın olursa gel dedi ama daha çok küçük böyle sancısı çıkıp zamanında doğuranınız var mı
tugbadurmaz34 Yavru-kus benim 31 den beri sancılarım tavan 1 haftadan fazla yattım hastane de şu an çok şükür 34 hafta oldum sancım en son çıkmadı ama bende hissetmediğim için anlamıyorum çıkıp çıkmadığını doktor bebeğin toplanmasına karnın sertleşmesine sancı diyor
Temmuzmucizesi26 Yavru-kus benimde 35. Haftada çıkttı doktorum bir su iç gel dedi tekrar nst çekti size tekrar çekilmedi mi belki yalancı sancıdır
Yavru-kus tugbadurmaz34 peki sen hastanede yattığın zaman ciğer geliştirici felan mı aldın benimde toplanıyor ama sürekli
tugbadurmaz34 Yavru-kus evet canım doktorum önlem amaçlı ciğer geliştirici vurdu haftasından erken doğarsa solunum sıkıntısı olmasın diye
Bsmozclk Haftamda hafif lekenlenmem olmuştu. Nst de sancı çıktı ama ben hissetmiyordum. 1 gün yattım hastanede. Sancı kesici ilaçlar verdiler. Şu an 32. Haftamdayım
tugbadurmaz34 Yavru-kus evet yani şöyle bebeğin toplandığını hissettiğinde karnın sertleşince hemen yat uzan geçer yoks zorlar
_Tazeanne Sancılar ufak çıkmış 40 üzeri olunca tehlikeli bol su için suda kasılmayı engelliyor bide dinlenin bebek kendini kasınca okşamayın dağılsın diye sağa veya sola uzanın kendi gider
Yavru-kus _Tazeanne benimki kaç çıkmış canım evet toplanınca ovuyordum ovmayayım o zaman bebeğin suyu biraz fazla su içsem zararı olur mu
tugbadurmaz34 Yavru-kus mecbur yatıyoruz hele oturunca daha kötü oluyor benim göğsümün altından batıyor böyle taş gibi ya uzanmam lazım ya da kalkmam lazım
_Tazeanne Yavru-kus bir tane 30larda çıkmış diğerleri 20 ve altı bende ovunca doktorum kızdı ovmak rahmi uyarıyormuş bolca su için bebeğin suyuyla alakası yok içtiğiniz suyun bebek kendini toplayınca da dediğim gibi sağ sol yapın kendinizi
Ozlem1993 Yavru-kus ben 35. Haftadayım 2 sefer nst girdim sancım cıktı yorgun olursak cıkar mı sancı serum verip yatış yapıcaktı ben eve gidip dinleneyim dedim kalmadım hastanede var mı böyle bi durımla karşılaşan 2. Gebelik ilki sezerryandı