Atasever Kizlar bugun ilk defa çati muayenesi yapildi ve 39 olmama ragmen ne açilma ne sanci nede bebek kanala inmis..doktor dan sonra nst ye girdim ve yaklasik 1 saat sonra lavaboya gittigimde ic camasirim da baya su gibi islaklik vardi renksiz kokusuz bildigin su yani bu muayeneden mi kaynakli acaba suyum gelmis olamaz herhalde sizlerin basina boyle bisey geldimi hic lutfen yardim edin. Dr a soramiyorum 😑
MerveGmss Atasever bence doktorunuza sorun en iyi bilgiyi size o verir bugun bende çatı muayenesi oldum söylediğiniz gibi bi durum olmadı bende
Atasever MerveGmss suan icin doktorumla konusabilme imkanim yok malesef bende illa burda basina gelen fikri olan duyan biri vardir diye sorayim dedim umarim cikar biri
Atasever Senayemre korkulacak bi durum degil ama biz cekiniyoruz iste .. ben sonrasinda baya bi skldm ama drlarin boyle seyler umrunda bile degil merak etme aci sanci vs bisey olmadi
Tomrisinizi Senayemre ben bugun oldum ne ara yapti bitti anlamadim kendimce utaniyodumda ama kadin bakmadi bile bosuna utanirim filan diye kastim kendimi 😂 hic bisey yok tahris hissi bile olmadi asla korkma
Atasever Hafizeipek su gibi ama lekesiz kokusuz bildin su gibiydi bide ceyrek cay bardagi kadar oylemidir bende bilmiyorm
Aysglaltnscr0980 Atasever bende bugün oldum aynı sen gibi yumuşama açılma sancı Yok. Suyu da azalmış o yüzden cuma günü sezeryan olacağım benim herhangi bir ıslaklık olmadı ama arkadaşların dediği gibi jel ısıdan dolayı öyle olmuş olabilir.