Prmdkanneee Kızlar bunu dün akşam yapmıştım, bugün sabah çöpe atarken bakarken en kenarda farkettim İçini açıp baktım böyle bir şey var hiç başına gelen oldu mu? 2-3 Nisan yumurtlama oldu 4 catlama oldu Bata 3 gün vardı yaptığımda
Prmdkanneee lilyum_ evet kız unuttun beniiiu 😂 valla reglimi bilmiyorum ki 2-3 Nisan yumurtladım 4 Nisan catladim reglim ne zaman 😂
lilyum_ Prmdkanneee yok kız unutmadım tabiki isme bakmadan cevaplamışım simdi farkettim 😅. Yarın olabilir belki reglin ama keske bugün bi test daha yapsaydın
Prmdkanneee lilyum_ kız dün bi erken gebelik yaptım triplere girdim negatif attım sonra da attığıma ayrı kendi kendime triplendim ona bi sinirlendim 😂😂 yarın regl olmazsam kaset test yapcam ama akşama 😂
lilyum_ Prmdkanneee hahahhah insallah vardır ama ya. Ben hiç açmıyorum icini ama 1 kere açtım cizgi falan yoktu. Ayy insallah bebis geliyodurr🌸
9876 Prmdkanneee https://mutluresim.com/images/2024/04/18/zRnkju.jpcanım teste öyle gözüküyor benm de öyle bak o çizgi t yerinde olunca pozitif oluyor
Prmdkanneee lilyum_ evet evet aynısını onda bende gördüm ama bak yeni resim attım kuzu bence onda yok gibi var gibi ay iyice paranoya oldum 😂😂 iste böyle olunca var yok diye şüpheye düşünce demek ki yok var olsa şüpheye düşmem diyorum ve bırakıyorum 😂