Eylul11 Efdyr Doğum sürecini bende tam olarak bilmiyorum . Önemli bir durum olmadığı sürece sezaryene yönlendireceğini zannetmiyorum . Bende doğuma son haftalar kala Sibel hamıma gitmek istemiyor değilim . Hastane biraz daha merkezde olduğu için kolaylık . Fiyatları öğreneceğim duruma göre değiştirebilirim .
Efdyr Eylul11 fiyatlar şöyle dendi bize. Sezeyanda mesai saatleri içinde 16 bin mesai saatleri dışı ve hafta sonunda 21 bin. Normal doğumda 21 bin mesai saatleri dışında 24 bin.
Efdyr Eylul11 muayene ücreti 615 TL. Dün de doğum öncesi hazırlık için kan tahlili yaptılar 695 TL ödedim.
Merve034 Benim kuzenimin eşi levelde 1 ay önce doğum yaptı yaklaşık hersey içinde 30 u geçmiş. Ben devlete gizem hocaya gidiyorum. Ama rüzgarlının ebelerini de çok övmuyorlar. Özel çok pahalı, üniversiteye gidip gelmekte çok zor. Ben devam devlete
Davci Evet bendne merkezde değilim her hastane çok uzak gitmişken gittiğime değsin diye düşünüyorum. Levelde selen hanımla görüşmeyi planlıyorum bende.
Efdyr Eylul11 38. Haftadayım ben. Her an doğum olabilir diye kan grubu tayini ve bir kaç hormon testleri falan yaptılar. Doğum sırasında anestezi almam gerekirse diye anestezi doktoru da kan tahlillerini istiyormuş.
Eylul11 Anladım siz normal istiyordunuz . Sezaryen tarihi belli olunca doğum olacağı gün tahlil yapıyorlar diye biliyordum da ben onun için sordum . Çok az bir süre kalmış Allah yardımcınız olsun
Eylul11 Merve034 Ben daha yeni sordum. Hafta içi 18 bin tl hafta sonu 21 civarı dediler . Ekstradan bir durum olursa yani örneğin tüpleri bağlatmak ya da görünen bir miyom varlığı ve alımı vs gibi nadir şeylerde fark olabilir denildi bana .
Bilgem34 Merhabalar üniversite hastanesi ile level arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz deneyimi olan yazabilir mi