Meleknurcinar Benim kan değerlerim çok düşük ilk kızımda özelde takviye yaptılar devlette de yapıyorlar mı pazertesi doğumum var doktor Perşembe gel evraklarını hazirliyalim dedi de başına gelen var mi
OguzMoms Meleknurcinar Kan tahlili yapilmadimi benim 25.haftada 8 e düşmüştü 2 kez damardan demir takviyesi aldım 10 a yükseldi doğuma yakında yapılıyor diye biliyorum düşük çıkarsa mutlaka doğumda da takarlar diye düşünüyorum
Sultanholatt Meleknurcinar kan degerlerin 10 nün üzerinde ise sezeryan için yeterli diyrolar benim 4 e düşmüş kaç aydır kan ilacı kullanıyorum 11 e çıktı geçen doktora sordum 10 üstü sezeryan için yeterli dedi 10 altındaysa yeterli olmuyor kan takviyesi yapılıyor dedi
Meleknurcinar OguzMoms yok Perşembe günü sonuçlarım yapılacak doğum için o yüzden devlette kan takviyesi yapılıyor mu ben ilaç kullansam da fayda yok hep düşüşte
Meleknurcinar OguzMoms iyi bari ya korku düşmüştü acaba takviye yapmazlar mi diye acaba doğuma girmeden mi veriyolar yoksa girdiğim Zaman mi
OguzMoms Meleknurcinar Bilmiyorum onu bana 25.haftada takılmıştı sen yine şöyle doktoruna kanım düşük diye Allah korusun doğumda tehlikeli bı durum çünkü
OguzMoms Meleknurcinar Ben ilk dogumumu özelde yapmıştım bilmiyorum o yüzden ama genelde doktor karar veriyor diye biliyorum