111Anneolmak Civcimmm kürtajdan sonra bir adet kadar ara vermelisin bence rahim toparlansın ki bir sonra ki gebelikte düşük vs olmasın canım 😌🙏🏻
momofmychildren Civcimmm ben ovulasyon kullanmadım iki günde bir ilişki denedik şu an 6 aylık hamileyim Doktor korumaya gerek yok dedim Ekim’de kürtaj oldum Kasım’da hamile olduğumu öğrendim
ucigdem Civcimmm bende 22 gün önce kürtaj oldum doktor 3 ay gebelık önermıyorum dedı, düşük olmasın dıye heralde
momofmychildren ucigdem kürtaj nedeninize bağlı ben de 20 Ekim’de kürtaj oldum doktorum korunmaya gerek yok dedi ve Kasım’da tekrar hamile kaldım
ucigdem momofmychildren kese yamukluğündan dolayı sağlıksız gebelik dendi 9 haftalıkke kurtaj oldum 26 martta oldum kurtaj sızın kurtaj nedenınız nedır
Feride_01 ucigdem bekle canım bi adet ol sonra kadın doğuma görün rahimin temizlemişmi diye ilaç kullan sonra düşün derim bende 7 martta düşük yaşadım
momofmychildren ucigdem kese görünmemisti kimyasal gebelik dendi sonrasında beta tekrar yükseldi dış gebelik şüphesiyle 6+4de kürtaj oldum
ucigdem Feride_01 geçmiş olsun canım Sen adet oldun mu doktor düzensiz olabilirsin 3 ay önermedı sonra gebelık düşüncem
ucigdem momofmychildren hımm geçmiş olsun canım bende kese vardı ama nasıp olmadı inşallah kısa sürede bebısın olur 🤲
Feride_01 ucigdem bende ilaçlarını al vitamin kan folik ben bunları kullandım halada kullanıyorum kadın doğumda rahim temiz toparlanmış dedi ben beklemicem denicem rabbim nasip ederse düşünüyorum tekrar bence sende oluruna bırak